Friday, November 26, 2010

Ngular @ Kerja


Hari tok bersamaan dengan hari jemat, macam besa la nak.. kan lunch hour ada extra hour, jadi apa lagik la..

NguLaR @ WorKinG

well, mesti ktk orang pk akutok g ngular sebenarnya aku g window shopping dengan sama kawan kerja ku nangga rega barang2 yang kamek orang aim pakey Family Day ujung bulan depan... Perghhhh! baruk ku tauk rega beg2 sekolah nembiak nang mahal ooo... appu.... semua nya over budget kamek orang.

aku dengan kawan ku tek nang musing la The Spring ya tek... dengan harapan ada juak kedey yang branded2 macam BodyGlove ya akan ada berik rega half prize kah nak.. huh! ngak 10% jak sidak mauk berik... hancus asa ati ku ko.

maka nya... akan ada lagik la operasi ngular @ Working aku tok minggu depan... aku suka eh... hahahaha...




4 comments:

RaMa-RaMa Fareeza said...

aik kmk pun mengular di spring juak tadik hahah....boleh kata dlm seminggu mesti ada gi spring almaklumlah kmk keja depan spring jak hahha

Kembhoja said...

hhahahaha...

kmk tek nang bercarik dengan barang2 key nembiak eh.. asa nak patah kaki berjalan dalam ya. iskh2..... kenak la The Spring ya besar glak.. hahaha....

RaMa-RaMa Fareeza said...

xcersice bah..hehheh....at least sik sebesar yang dekat KL nun hehe

Kembhoja said...

bukan apa... 2 jam sik cukup bah untuk musing the Spring ya. hahahaha.... namnpak lalu la kaki shopping ooo...