Friday, November 19, 2010

sampey bila mauk cam tok...


aku dah sik tahan cam tok ko....

aku sik suka ada perasaan cam tok.. mala jak BUTTON sebalah ya kenak PRESS aku. Dalam sehari, ada la few times. Sampey bila...

mun cam tok nak.. bagus aku jak chow chin chow jak dari company tok... Waima la benefitsnya bagus tapi mun dapat boss yang ada tapi serupa tiada... sikit2 suruh kita jumpa boss besar n deal with all the problems and nya mauk tauk ujung2 jak.. key apa!

yah.. baruk jak aku tok masuk kerja ari tok ko sebab lepas raya aji nak tapi semua nya menyesak kan ati aku. bencik ku ehhh...

bah. Kelak aku sambung.. aku nak breakfast lok. lapar tok.




6 comments:

RaMa-RaMa Fareeza said...

saba2 heheh..mana2 tempat mesti ada nok nyesak kan hati...

Kembhoja said...

aikh.. makseh eh..
well, memang benar cuma apa yang kamek belajar dari kursus emarek nak... Most of the talents employee leave becoz of the manager, not the company. benar ndak?! hehehe...

RaMa-RaMa Fareeza said...

hehe x tauklah..tapi misal kmk yang chan chen chow kmk leave because of company pun environment hehe...sebbnya huhu cant xplain it here...too sensitive...toink toink...

Kembhoja said...

toink toink...

environment pun sama juak la, coz nya pun jadi penyumbang dalam PUSH factor. pergh.. i like.. :P so, dah chan chin chow la tok? best eh...

RaMa-RaMa Fareeza said...

blumlah maseh di tmpat sama...maseh menghadap sepet2 yg durjana heheh....apa pun redah jak heheh..janji keja siap...

Kembhoja said...

hahahaha... I like that!