Friday, January 21, 2011

:: Bila Rasaku Ini Rasamu ::

Lagu : Bila Rasa Ini Rasamu

Kan lagu tok dari kumpulan tok.
nang banyak bah lagu2 dari kumpulan tok best2...
tapi yang aku suka masa tok adalah lagu tok.
Apa tek aku dengar si shaher berlagu masa malam dinner kamek orang di Damai puri last year.
mula2 aku sik glak perasan tapi bila aku dengar si her ya berlagu.. jadi ok la pulang lagu tok.

so.. aku pun engkah la dalam hp aku so that mun aku driving balit. aku akan dengar dari earphone aku. boleh aku madah sesuatu sikkk????

radio kinek tok eh banyak glak iklan. Ney ndak aku mun ujung minggu.. mun ngmeas dapur.. radio didengar aku adalah Radio Sarawak. Pagi2 pun aku dengar Radio Sarawak. Nang Sehati Sejiwa... Sarawak FM. yahh.. dah berlagu indah...

berbalit ke lagu tok... nang lambat la ceta ku bila aku baru nak dengar dengan mendalam kan... iskh.. nang lambat ceta.





2 comments:

miss Fida said...

mek first time dgr lagu tok..jujuh air mata...tpi air mata kmk tok nang ada puah sikit..ehehehe...nang best lagu tok..touching abis...n some1 dedicated this song me..lagik lah mek terharu...huhu

aok..bena kata ktk...radio nek tok byk iklan...busan kan mok dgr...kmk suka dgr radio pagi2 pun tegal panggilan hangit n got cha call..ehehhe

Kembhoja said...

hye Miss Fida

Salammmzzzz....

yah. Kamek dengar lagu tok apa tek kawan kamek madah lagu tok best. tapi sik juak kamek dengar.. dah kamek dengar masa kamek orang dinner.. baruk la kamek tauk lagu tok best.

iskh2.. nang dah lambat ceta kamek tok eh

dolok suka kamek dengar pangguan hangit ya tapi nak nunggu nya ya.. nang iklan la. Patut la laki kamek sik suka dengar channel lain selain Radio sarawak. kamek pun dah terpengaruh juak. hehehehe....