Monday, January 24, 2011

:: Di Mana? Di SeneY? Part 1 ::

Ingat sik dengan entry ke mintak HELP reya... Click sitok

so... aku dengan staff ku 2 orang dah plan nak pergi site visit la kira ari sabtu lepas...
pergh... ya baruk...

mula2 pergi ke gunung gading ..

apa yang dapat aku padah adalah.. nang kacak la aik kat sia.
aik terjun nya nang bersih tapi accommodation nya sik cukup untuk kamek orang semua secompany nak molah re-treat kat sia. Mun ekot asa ati aku mauk ajak aku polah di sia... sak sidak staff merasa diam di dalam khemah tapi pas ya pandey gik aku mkir, mun ada apa2 berlaku kelak, aku juak yang kenak.. bagus ..., jangan......

then.. kamek orang ke SBEU Retreat di Lundu ya juak... dah 2 tahun aku sik ke sia. and ternyata ada juak pembaharuan yang dipolah. and this time around, aku suka nangga style tempat makan dipolah sidak.. glass wall tu...
dapat staff2 kamek orang terkenjit2 malam ya bila polah karaoke night n dance floor...
selalunya aku juak yang masuk bilit awal sebab aku dah handle program dari pagi sampey petang.. malam ya gerenti badan aku dah kepak. and last2 tido awal. apa kesss???? nak enjoy nang jarang la... malas dah ko....

PAs ya last ke Palm Beach Resort.. pun ada pembaharuan sebab ada swimming pool yang cantik and i like... hehehe.. ya ajak yang aku suka eh. apa la...

balit dah kepak dah asa badan... sampey umah.. nangga umah mengarey.. adeh2.. nang kepak activiti aku ari sabtu ya eh.


6 comments:

miss Fida said...

kepak tpi best..sebab raon2..mun kmk suka mek...ehehe...tedah, company mek org rya nak polah re treat tpi knek tok sikda bunyi gik dah...huhuhu

Kembhoja said...

adeh.. best memang la best fida
tapi yang teruk nya kamek orang as HR la. hahaha...
semua program akan dipolah oleh kamek orang... sebab ya kenak pergi nangga tempat..

mun masa single mingle nang best... mun ekot asa ati mauk ajak terjun kat air terjun sungei gading ya... hehehehe...

miss Fida said...

ehehe..yalah owh...mesti kepak bangat2 nak urus semua ya..mun kmk sikda mek kira ewh..mek mok juak terjun..ahahah...sik malau ad ajak kmk tok..

Kembhoja said...

bah...
mun ada masa n kesempatan... pergi la picnic kat sia.. memang kacak aik terjum kat sia.

masa tok ada bunga rafflesia tgh bloom. jadi.. boleh tgk juak.

miss Fida said...

huhuhuhu...blom ada kesempatan mek nak g jauh gya..masa tok hujung minggu adalah masa utk berehat2..huhu...

tpi mun ada urg drive mbak g best..lak mek mbak mr.BF..mun jak nya rajin..

wow...bunga rafflesia..mek sik pernah tgk aih...ehehe..;p

Kembhoja said...

aikh..

embak Mr.BF ya g picnic.
best aikh..
embak kawan juak.. mesti best bah.
mandi aik dari gunung ya.. sejuk eh.. nang best aikh...