Tuesday, January 25, 2011

:: Impian Aku ::


yah.. lalu berimpian indah dah aku pun title ya..
apa tek ada perkara yang nyuruh aku nak manas... iskhhh.... Huh! lupakan!

aku ada impian tapi nak aku tauk mesti mak ku akan madah cam tok... "Lelah2 jak ko belajar sampey ke U tapi dudi2 ko duduk rumah."

tauk nak apa dimauk aku...

aku mauk...

1. jadi FULL HOUSEWIFE boleh?
2. Polah bisnes onnline - yang di mana tidak memerlukan saya keluar dari rumah sangat!
3. Jaga anak sepenuh masa!

hmmm....

bila aku polah semua ya...

aku dapat ngemas rumah ku.. aku dapat ngatur garden ku...
aku mauk nanam sayur2an.
iskh.. sebab aku asa sabtu n ahad mcm sik cukup jak mun nak molah semua ya...

hmm.... ari tok baruk ari selasa.


3 comments:

miss Fida said...

erm..sama impian kita 2..kmk mun dpt mok jadi fulltime housewife..its not dat mek asa sabtu n ahad sik cukup tpi mek mok kmk impun yg uruskn mkn minum pakai family kmk impun..mek mok anak mek membesar dgn full attention dr kmk ..ehehhe...tpi baca ktk blog kakak tok http://borneolove.blogspot.com/ ...nya bukan housewife tpi nya ada happy family..best and kmk learn a lot from her blog...

RaMa-RaMa Fareeza said...

sama kita kak....kmk maok jadi housewife juak...kmk sama ngn nurul...kagum mek ngn kaka ida atanzhir tok...tengok ktk blognya..hehhe she inspire me....

Kembhoja said...

adeh2

boleh tahan kitak duak tok ooo... ok. tq dear for the very helpful idea. :D

ya nama nya luahan hati bila manas di opis. hehehe

sik pasal2 datang bos kmk tek.. senyum2 dengan kamek kak ya madah.. emo ko ari tok. iskh2.. nak dmarah balit, kmk dah cool. senyum ajak la.