Tuesday, January 25, 2011

:: Sik Sabar ::


Jangan diheran dengan tajuk ya kay.

Ya perasaan aku awal pagi tok sampey opis.
terus disuruh polah notice suruh AGM club Meeting
yah...

benda yang aku sik sabar mauk settle sebab aku sik suka jadi SEKRETARI.
muntah nyawaku....

banyak2 post nak. aku nang sik suka post ya.
paling ku sik suka la....

yah.
tangga... disuruh polah notice pun ku sik mok.
cam ney tok!

bukan nya kenak puji boleh kerja club tok,
disumpah n dianok orang gik ada.
ya ku sik suka.

iskhhhhhh


5 comments:

RaMa-RaMa Fareeza said...

rilek kak kembhoja...redah jak heheh....polah dengan enjoy n tekun n imune.. walopun x syiok....anggap jak untuk pengalaman..at least kita da kerja nak.....walopun sekecil2 kerja molah notis camya...pengalaman juak nak....
lalu feeling berlagu kumpulan spring...."pengalaman....telah mendewasakan....mematangkan fikiran..pahit getir....."dah x ingat gik lirik lagu ya..hehhe jong jong inai...ngarut lak....heheh

Kembhoja said...

BUKAN APA

FOR ME TO WRITE THAT STUPID NOTICE SIK ADA MASALAH CIK RERAMA.. TAPI CARANYA TEK NYAKIT HATI...

KENAK SIK MADAH DIRECT. KAKYA MADAH DENGAN ORANG TENGAH YANG KAMEK TOK SUSAH DICARIK.

SAK KAMEK ASA KAMEK TOK NANG DALAM BILIT KAMEK AJAK. MUN KAMEK MERAYAP PUN SAMAADA MENGAREY KAT TEMPAT BOS KAMEK OR KAT PANTRY.

ISKH2.. MOHA KAMEK PAGI TOK EH. NEY LAGIK ADA CLERK ASA BAGUS. ASA DIRIK NYA BOS. LAGIK NYURUH KAMEK MANAS EH...

RaMa-RaMa Fareeza said...

saba ea kak kembhoja hehhe...kmk org kat ctok lagiklah...hehhehe nengar urang ngembus inguslah peristiwa ini peristiwa itu...hehheh betul x Nurul?...mun ktk da maca komen kamek toklah.....

miss Fida said...

betul2..sabar k..dh adat bekerja..setiap tempat kerja ada ke tensionan nya impun..luahkan..mcm kmk selalu bah..mun manas..nnag ngerepak jak kmk..ahahha...mun sik berlagu..pasya agak fareza n nya polah lawak..alu tetak2 balit mek 2..mek org kat ctok lagiklah..kmk dolok ewh, masa mula2 jadi trainee kat ctok ada indah jadi cleaner sik bertauliah..cuci equipment kat depan ofiz..huhuhu..mek org tok dolok ada sgek projek, sg. sarawak nama projek ya..kmk main lam parit...fareeza main kat sungai ada boyak...walaupun sik sesuai dgn rupa dirik mek org tetap juak redah..huhu..even takut nak pg sungai ada berboyak..pg juak..even takut polah sampling lam parit n ada asuk berkeliaran d tempat sampling..redah juak..jadi walauapappun redah jak k..mun dh manas glak ngan urg ya..sindir kan nya,...bruk nya sedar..mun sik nya gik mash bermimpi..ehehehe

Kembhoja said...

adeh2.

tetak sorang2 kamek macam komen ktk duak tok eh. nang lawak.

iskh2... eboh disindir fida... dah mek anok direct tek. Sapa2 yang diquote nama oleh nya pun kamek tembak sekali. siap depan bos gik. dah sik duli lagik ya.

geram eh. tapi nang best ktk 2 tok. ada tempat nak meluahkan apa yang dirasa. kamek ada juak member tapi pok pun sama juak feeling nya.