Tuesday, February 1, 2011

:: Nyelepats - Maca Buku ::



Emarek aku nang melepas gian la dengan macam buku. Dah la kes laki ku cam ya nak. Sempat juak aku nak nyelepat maca novel ko. aduh2.. apa nak jadi. Dah naka kaki buku nak.. (ya awal ku ngakuk eh!)

malam sebelum emarek, aku ngemas Guest Room ku. Lalu ku nangga ada kotak dibah katil. Aku asa tok mesti kerja bapak ku tok. mun nya nemu barang di umah sidak, ada la nya angkut segek2 ke umah aku,. iskh... sabar jak la. Bila ku bukak... banyak komik2 aku and ada few novels. and one of them is Secantik Anugerah.

Bila ku ingat2 nak, aku beli novel tok bulan 10 tahun lepas. iskh2.. and aku beli di KL. belum dibaca gik ya. Malam tadik aku mula maca. Anak ku suruh ku tido awal coz mak ku madah nya tido sekali jak. Cun2 kol 8 member dah garu mata, lalu disuruh tido. mauk juak. Laki ku pun tido awal. Jadi.. mama nya.. maca buku di dapur. hahaha

habis cun2 kol 1.00 pagi! pergh! puas hati aku. nang best ceta tok. nang best!

aku menjangkakan something will happend to Firdaus and i tot that Aisya will be back to Azri and semua nya salah! isk2. aku suka!

mun kitak orang suka maca.. sela la beli buku tok. nang best!

2 comments:

RaMa-RaMa Fareeza said...

wah....mcm best jak..kelak mek carik buku ya...dapt juak ktk ngabis baca semalam jak....

Kembhoja said...

huh! bila mek coba stop.. my mind n my heart keep on asking and pujuk-ing me to know what's next. Whatheppend to the Hero? and why those thing happen to them?

last2... g dapur.. maca sampey abis. huh! bila nak tido.. baruk mind kamek asa peaceful jak. hahahaha (dah nama ulat buku bah!) :D