Wednesday, March 30, 2011

:: 4,000 visitors - Sambungan ::

Assalammualaikum ...

25 Rabiulakhir bersamaan dengan hari Rabu

cepat nya masa berlalu...

apapun.. nak mulakan dengan pantun lagik eh...

Awal pagi tadik aku bekalkan suchie biskut tiger ngan kueh,
Sikku mauk nya berebut dengan usunya yg selalu menang,
aku dah ada pemenang 4K ku eh.....
adikku yg manis, Miss_Fida yang jadi pemenang ....

ada nya engkah dalam entry nya marek nya menang eh.....
coba ktk org check SITOK....

and

ada bukti nya...


Tahniah!

akan ada la hadiah nya... hehehehe.... tapi kenak sabar la.. tunggu kamek balit dari KL kay... baruk ada kemasaan nak jumpa..
n
prize giving la kelak.. hehehehe...

bah...

kerja lok

daaa.....

p.s : aku mauk makan mee hoon goreng eh.. seney ada nyaman ooo...???

9 comments:

Amni said...

kitak di KL? aie... jelessssssssssssss! Bila kitak balit?

miss Fida said...

ehehehe...mcm ada prize giving ceremony jak lak owh..ehehe...thanks kak..muah2..syg ktk...kmk sik pande berpantun..nak balas tpi pelik jak bunyi...bihun goreng nyaman..cney owh? dolok mek suka kat after 3 tpi org pdh sik halalalala...atmosfera not bad tpi jauh glak ngan tempat kja ktk..huhuh

Kembhoja said...

kamek akan ke KL.. next week...
maybe jalan2 ke JUSCO Aeon ya kali.. winks.. hehehehe....
kamek g sabtu.. balit wednesday.. sik pat lamak... kesian dengan suchee.. :)

Kembhoja said...

Fida... after 3 ya.. kamek dah nanyak semua cawangan sidak... sidak sik dapat cert halal becoz they serve alcohol.. macam sushi king pun case la.. mun sik silap kamek la coz that is my 1st question yang kamek nanyak masa kmk makan d after 7 kah.. hrm...

tempat padah ktk ya.. nang 'dekat' benar la,. hehehehe....

Ibu Iman said...

mee hoon goreng chinese style... nyum nyum

Kembhoja said...

ibu iman.. nyum nyum kan... hehehehe...

miss Fida said...

benakah kak? ok..dat means brg mkn nya ok lah..ehehhee...kmk nang suka bangat lepak kat after 3..best..tempat ya pun mcm cozzy jak..yes! ada gik tempat lepak mek..

ehehhee..'dekat' pada ktk...amat dekat pada kmk...

lak kita mam nasik ayam kat belakang rhb ah..mun ktk sudi g simpang tiga tok lah..;)

Siti Sahmsiah @ sahm said...

da, kitak kat simpang 3 jak..mek selalu agak kawan mek d sia..lak maok agak kitak sia juak..aik..kelak??haha..

sis, cne after 3 owh??atmosfera tauk mek..."sakai mode mek nanyak tok"

Kembhoja said...

hahahaha.... Fida.. ok set. Kelak mun kamek datang mombok mauk kuar lunch jauh2.. kamek padah kay...

sahm... after 3 ya kamek sendiri pun sk sure sebab byk glak dah cawangan nya.. hehehehe