Thursday, March 24, 2011

:: 4,000 visitors ::

TORA kembali lagiiiiii!!!!!

hehehehe......

YEHAAA !!!!!!

aku nak molah lagi la kontest baru.. kedong tek..
bah....
macam entry aku yang ke 3K reya.. click SITOK!

sapa2 yang menjadi aku pun visitor yang ke 4K....
yah....
baca benar2 ya puan-puan dan cik-cik sekalian.. eh... encik-encik juak....


sapa2 jadi visitor aku yang ke 4,000 atau nama glamour nya...

4K

seperti biasa la... print screen kan ktk orang nombor ktk orang ya sebagai bahan bukti..
kak ya.. email ka... polah entry kaaa....
aku onn jak...
contohnya seperi pemenang 3K ku reya..
cik Ztie yang akan jadi puan minggu tok.. :)
aku gik nebes.. eh.. kes melalut dah tok...

esok aku akan gagos tahap gaban (aku pun sik tauk kenak la ada juak nama gaban ya!), sebab aku ada ngurus barang key kerja ari sabtu ahad tok..

jadi...

apa2, sila jak tinggalkan komen..

Selamat Maju Jaya!




15 comments:

Siti Sahmsiah @ sahm said...

harus mala jenguk tok..

Just Call Me V said...

koatan maok cepat 4K..bukak tutup kmk blog ktk tok..haha

Kembhoja said...

Sahm.. and V..

nang lawak ktk duak eh...

Siti Sahmsiah @ sahm said...

v:alu sik angkat lah nya depan laptop nya ya...harus mintak pesent besar lak...hahaha

Siti Sahmsiah @ sahm said...

v:alu sik angkat lah nya depan laptop nya ya...harus mintak pesent besar lak...hahaha..baruk 3827 duhalll

ztie said...

mun tup tup kmk dapat gik 4k gine? hahahaha... adoi.. mati kita.. Macam sik ngenak jak gelaran Puan ngn kmk iyerr deh

Siti Sahmsiah @ sahm said...

ztie:kenak sik ngenak indah??puan ztie..tahun depan mama zatie...

fLo said...

mudahan kmk ada luck lak kak kembhoja..hehehehe...

Kembhoja said...

hahahaha... lamak gik ya.. suka jak nyuruh ktk orang semua excited... tok kamek nyelepats.. sebab pastok kamek akan mengeluarkan diri dari opis untuk urusan kerajaan... jadi.. Caiyok! caiyok! hahhahahaahha....

Kembhoja said...

eh....
ztie akan dipuan kan ari tok...
ya allah ya tuhanku.. Engkau permudahkan la semua urusan adik aku sorang ya. Kurang2 kan nebes nya... tingkatkan keyakinan nya untuk membina sebuah masjid ya... amin... ikhlas dari kakakmu ini...

:D

Ibu Iman said...

hahahahaa... kmk LIKE komen ktk V... hahahahahaa

Vivi Lim @ Mrs.Nurulazmi said...

kmk baruk 3909 tuk..aci sik mun kmk bukak tutup bukak tutup tuk...maok jadi pemenang tuk..hehehehe =0)

Yann Mazian said...

kmk mok kepong juak visitor ke 4k ya kak. mala mek bukak katup blog ktk pastok. hehehe. :D

Yann Mazian said...

kak.. terlepas kmk... :|

Kembhoja said...

wah....

salam

saya manyak sebok ooo... handle my inhouse training ... n then pengilan.. n then kerja lagik... n then malam ya.. my bff ajak g makan... nemannya coz she agree to temankan saya.. then dia ajak kuar g program sejiwa senada apa tah.. me follow only...

then... saya marek ada kerja di luar... pergh! ngalah YB masa nak dekat pilihanraya...

so...bila saya check saya punya blog ini.. saya nampak saya punya nombor adalah 4002...

jadi... sapa pemenang 4k saya?