Monday, March 7, 2011

:: " Boh Akher Glak " ::


Bah... Terer aku hati tok... dalam aku byk kerja.. aku sempat nak molah 3 entry.. siap polah competition gik.... eiii... i like.. suka jak nak.. :)

ok... mesti ktk orang heran... sapa akher gilak ya balit...?? Terbalit ayat aku... Sapa balit akher gilak ya.. kan kan kan... sapa lagik... aku la...

awal pagi tadik aku anta suci ke umah nenek nya.. awal mak aku madah dengan aku.. apa lagik.. ayat ya la tek...

ney la mok molah ooo... aku diam jak la...

aku kuar dari opis.. katala pkol 5.30 p.m. ... cun2 ya... tapi jarang la aku ballit cun2 sebab aku kan selalu juak masuk akher.. kenakla berlaku adil dengan company nak.. waima orang sik tauk tapi aku asa aku jujur bah.. hehehe... muji jak dirik sia eh.. sik ada orang nak muji..

dah ya.. kenak jam kat Green Road ya dah sekian... tauk ajak la ktk org trafic light dekat wisma seberkas ya.. ya juak anton (lambat aaa ya ayat aku... ) nya... adehh... lepas pun kat sia.. depan Boulevard gik... dah ya pakey jeraya limpas Kim Hin pun factory.. ehh.. pandey2 la ktk org la mkir ... aku madah jeraya pakey aku balit ya.. hari2...

sampey umah.. gerenti lekak orang azan magrib! huh!
Ada short cut.. tauk aku.. key jeraya stapok ya nak.. aku sik suka petang2... susah bah kuar dari T junction ya.. (bukan Jungle Junction aaa.. cartoon suci bah!) cuak aku nak kuar sia eh.. sebab kereta laju bah.. bukan ktk orang sik tauk pemandu kat kuching tok penuh berkhemah nak.. nang sukati jak...

eh.. melelat ceta aku ooo... ya la aku selalu akher... sian mak aku.. kadang2 nya duak bapak ku bergilir indah sembahyang sebab sik ada orang ngengon sik kecik ya... hrmm.. aku gik asa bersalah dengan orang tua ku ko..

ya ajak tek... ari tok dah pkol 5.17 p.m. .. jam aku la.. kelak sambung lagik..

salam... drive bait2 oit...

p.s : According to ztie.. nya adalah pemenang yang ke 3K ya.. kita tunggu... hahahahahaha....

6 comments:

A.s.t.i.n.a said...

wohhhh rajinnya dirik update sampei berkali2 sehari aiee... kenak la ztie indah menang tekk...

ztie said...

aie. astina. kenakla? sik blehkah kmk menang? ekeke 1st time menang contest dlm blog tk. asak ati kmk aie. hahaha... kmk akhir kit polah sis ah. kmk gk pegi food testing mlm tk. hehe...


btw sis... ktk d kch ka? mun cmta mintak emel ktk boleh? or ktk emel num hp ktk ke emel kmk

vorein@gmail.com

Ibu Iman said...

kmk org ke 3001... peras juak lah nyawa... sikittttt gik

Kembhoja said...

tina.... ya la tek... kamek pun heran juak... dalam mek byk kerja ya... nang kejeron juak mauk update. :) marek.. senyum mak saya eh.. saya balit awal skit.. hehehehe....

ztie.. kamek excited juak aikh.. kmk nunggu ktk pun entry la.. huhuhu...

ibu iman.. aikh... peras indah nya lok.. adehhh.. hehehe... lucu ibu iman tok...

Khairul Antasha said...

lamak dh x singgah sitok.. :)

nektok masa kta alu abis d jeraya jak..

Kembhoja said...

salam khairul Antasha

makseh kerana singgah. :) ya la ko.. kdg2 kmk sempat nak habis segek komik dalam nunggu @ Stuck dalam jam eh...