Thursday, March 24, 2011

:: Casablanca Lily ::

salam...

ada lagik lok... bukan apa. Aku nak share lok ..sook kedirik bah... kan dalam Fb ada kuiz yang best2 nak.. jadi.. aku coba la quiz tok.. cam best jak..

bagi aku.. nok kuis bunga2 ya.. semuanya best. hahahaha....

Tajuk Quiz ya...

Which type of flower are you?

yah.. ney tauk aku coba nak. jawapan aku tek jadi Bunga Kemboja kah.. hehehehe... pok nasib bah. hehehehe... sekali tek.. aku tok jenis bunga tok...

:: Casablanca Lily ::


This flower is the purest of pure. Its colour is white. This flower symbolizes virginity; purity; majesty; it's heavenly to be with you. Its flawless white colour is gorgeous and representative of your ever-present glow of kindness that you share with the world around you. You emit light without even trying, which is why your flower colour is white. Continue being so kind. Nothing you do goes unnoticed. You are a treasure to this world.

huh! kitak orang tauk apa perasaan aku?!

fuyoooooooooooo......

speechless la.....

and bila aku nangga kat google image.. aku terjatuh hati dengan gambar tok...

kacak kan mun engkah dalam vase cam tok.. aku mauk juak eh molah kat meja makan ku macam tok... yah... nang sik pat .....

8 comments:

RaMa-RaMa Fareeza said...

KAKA harus ktk bukak kede bunga kak..ya salah satu cita2 kmk dolok juak aih...heheh..best eh...

Kembhoja said...

hahahaha.... tang ada2 jak ktk ya za...

kamek nak bukak ladang itit eh.. ya cita2 kamek.. pelik kan.. hehehehehe

Siti Sahmsiah @ sahm said...

sis, boh kitak nak berperasaan dan perasan untuk engkah vase mcm ya d umah dolok..ujung2 alu k main suchi ajak eh..pa kata kitak engkah dalam opis kitak jak bunga ya..yah..sik da org kecil ngaco nak???best sik idea mek..hahahaa..

laki mek bercita2 nak bukak ladang kambing n lembu..nakkah bau kambing mek duak adam lak..p lui masyukkk kali nak..hehee

Just Call Me V said...

try lok..hehehe

fLo said...

kacak eh....sgt in mun jd deco tgh table ya...nice2...suka bunga p mek xpnde bertanam bunga..

Kembhoja said...

sahm...
hahahaha.. bah. nyimpan angan2 bah. Sememangnya sik dapat mun kenak dengan anak yang lasak... tapi so far.. suci tok.. banyak frame2 gambar atas meja.. sik dikaco.. cuma suka buka laci2 jak. hrmmmm....
bah.. bagus apa cita2 laki tak nak bukak landang kambing.. sekurang2nya, ktk dapat jadi mem bos.. hehehe

V.. cuba.. jangan sik cuba.. hehehehehehe

flo.. kamek tok pun sik terer ney tapi bila dah ada rumah kedirik and may be due to age factor.. tiba2 jadi minat ko. hehehehehe... age factor ya. hehehehehe

Siti Sahmsiah @ sahm said...

benar sis owh..makin ningkat umo, makin maok bertanam..patut urng tua kita suka berbeli tanah k molah kebun..

bgs chi sik mungkar brg atas meja..penah mek try engkah bunga atas meja..sekali d sambar si kecil..berderei bunga ya..nasib bukan pasu kaca..jereee i nak berhias agik..rupa anak mek sopan jak depan orang, depan mak bapak boleh tahan olah nya..heran mek nya pandei kontrol olah depan orang lain eh...

Kembhoja said...

aikh... suci terbalit eh... mak mek selalu komplen dengan kamek.. nya dengan kamek.. behave jak. mun nak mrentah.. lite2 jak.. coz nya tauk mama nya akan ignore nya... seriously... kmk nang ignore nya mun nya merentah sampay nya diam.. then nya akan agak kamekjuak pas ya bah...

tapi depan mak bapak mek.. yah... olah superwondergirl dikuar nya.. hahaha.. sebab nya tauk.. nenek2 nya melayan nya.. :D

ya mek madah tek... age factor.. hehehehe