Tuesday, March 29, 2011

:: PoLka DoTs GirL ::


salam

Hari dah pkol 5.43 p.m., jam di PC aku.. nak balit rumah tapi time tok nang jeraya ada jam la..
jadi aku malas la nak drive masa jeraya byk keta n manusia...
kelak sik pasal2... kaki kepak.. mulut kepak.. mata pun kepak.. badan apatah lagik...
today aku pakey baju polkadot coklat puteh...
hrmmm...
untuk pengetahuan semua...
aku tok nang suka benenor dengan apa2 yang berpolkadot tok..
sampeykan ke kain raya dari tahun lepas ke tahun tok...
reya.. aku cuci baju kurung raya suchee...
sebab dah siap.. hrmm...

masa aku nak jemurkan baju2 kurung nya.. in order la...
pergh!
baruk aku perasan!
duhal!
ketiga-tiga egek baju kurung anak aku ya... POLKADOTS!

ya makna nya.. aku ada 3 egek juak baju polkadots...
patut la arwah negur reya...
yang..
sik sakit mata tak nangga dot dot ya kah..
aku sik paham...
kinek baruk aku paham...

aduhhh....
ya tanda nya..
pergi aku ke KL kali tok.. carik yang plan or bunga2 kecik...
hrmmm.....
dah ada niat ya...
aduh......
sekali lagik aku nak... madah..
aduhhhh.........

ya tandanya.. ada niat nak shopping!
pergh!

9 comments:

Siti Sahmsiah @ sahm said...

yah..mun nak berik pesent ngan kitak dah tauk nak berik apa nak...berik benda polkadot dot dot...best eh g kl..asa nak ekot jak..

miss Fida said...

dot..dot..dot..kmk pun suka polkadot..urg comel2 kdak kita tok memang suka nok bulat2 kali kak..;p

RaMa-RaMa Fareeza said...

soping jangn x soping kak kemboja san...

fLo said...

hahahah~ cute bh polka dots...

kak kembhoja ktk dtg kl kah>jeng3...sila jak soping...hehehe..=p

Kembhoja said...

sahm. bah. juh ekot. :) hehehehe....

fida... entah la dek oii... kmk nang suka nangga dot dot tok...

fareeza... insyallah... kamek tok mun dapat, nang dielak2 eh... bahaya shopping sorang2... tends to but unnecessarily items eh..

flo... auk.. kamek ke KL dear... :D

Amni said...

kamek dah lamak sik shopping... sik da mood... huhu.... jalan sorang2 nang sik best... hehehehe

Kembhoja said...

hye dear amni....

benar kata ktk ya ko.. nang sik best jalan sorang2... hrmmm... ney nak molah.. dah pergi tok nang sorang...
kamek pun sik tauk mauk jalan seney...

Ibu Iman said...

kmk suka juak nangga iman makei baju polkadot... tp ada bj gaun ajak... bj kurung lom ada gik polkadot... raya tok lah mek beli... hihihi

Kembhoja said...

hehehehehe..... ibu iman...
last year kmk bergagan beli kat Kamdar eh.. ada polkadot kecik2.. kiut eh.. hehehe...
suchee pun ada gaon polkadots..