Tuesday, March 1, 2011

:: SeDeH ::

Jangan tanya aku.. kenak aku ari tok... aku SEDEH.

8 comments:

miss Fida said...

sabar kak..jgn sedeh2 k..senyum2 lah selalu..

mimie kamisah said...

assalamualaikum
Kak, kmk nak mintak maaf mun kmk dah telanjur dalam tindakan kmk.
Kmk ada molah entry kat blog kmk yang bercerita kmk ada baca blog kitak..
kat sia kmk ada berik link ke blog kitak bah..
kmk mintak maaf kak mun kmk lancang.. mun kitak sik suka, kmk akan remove entry ya dari blog kmk k..
sekali lagi, kmk mintak maaf..

Ibu Iman said...

kak, boh sedeh eh... lmk mek x ngabas blog ktk tok... suci cmne? masih merentah gik nya??

Kembhoja said...

fida... dah coba senyum tapi dari pagi tadik.. mala jak sedeh.. camney la oo.... hati tok sik pat dipujuk.

mimie.. salam ... jangan la cam ya dik. sik akak tok mkir jaik. makseh kerana datang menjenguk.

terima kaseh kerana sudi membaca luahan hati kamek tok.

ibu iman... suci alhadulilah sehat. merentah masa poopoo.. maseh. :)

mimie kamisah said...

hehehhee..
kmk takut bah kak..
kadang2 perkara mcm tok boleh jadi sensitif bah..
Apapun thankz sebab dah berik respon ngan kmk..
Anyway, Suci sihat tek kak?
kejawak li jak nya owh..geram kmk aie.. hehehehe

Kembhoja said...

mimie.. salam...

alhamdulillah.. si kecik kamek ya sehat. Makin ceredit eh.. :D makseh kerana bertanya.

PutRee SeJiNjaNg said...

salam sis..1st time jengok blog ktk..salam kenal dari kmk..:)

Kembhoja said...

salam Putree Sejinjang... :) tq sebab sudi menjenguk. :) adik ipar phyra kan. :)