Friday, April 29, 2011

:: Amarah ::


salam semua..

sorry la sebab aku tok sejak duak menjak tok nang sik selaju dolok mun nak update blog tok. aku baruk lekak ngabas blog mama adam tek.. nya pun bersadu madah blog nya dah berspider web.. aduh eh.. kamek tok pun nya blog tapi rumah nun! :D

kali tok aku sik la nak bersadu madah aku tok BZ. kerja memang ada tapi kali tok aku nak ceta on what happend to me dalam masa seminggu tok.. iaitu aku berjaya mengcontrol amarah aku.. which is aku sendiri pun heran.. ya aku kah?

aku dah fed up sebenarnya nak marah2 dah.. aku kesian dengan kesihatan sendiri bah.. kelak palak pening... jiwa sengsara embak asa... bagus aku cool2down kan aku kedirik.. bila ada org manas.,. aku bygkan orang yang manas dengan aku ya nang sik berotak la.. konon nya profesional tapi ngok ngek...

reya manager bodo ya marah dengan aku.. marek terserempak dengan nya aku buat de jak. senyum jak.. pok nampak asa serba salah nak negur! ada aku kesah.. as long as aku sik nyakit org.

then marek GM gik nak manas2 as if kamek orang tok salah... katanya one of director call nya madah ada document nya sik diterimak la.. apa la.. pergh! siap marah2 staff aku.. and aku yang diberi tahu thru sms rilek2 ajer... aku siap berfikir lagi..

so.. check punya check.. ada miss look disia.. so.. kemas kan la.. petang marek juak director ya call aku PERSONALLY kay.. siap sora nya kacak kay... wahhhh! sejuk hati aku.. siap berguro2 lagik and he was not like that angry as what the other fellow mention about him... hrmm... aku cool ajak la..

it's shows la tahap keprofesionalan sidak. hrmm....

bah. aku nak polah kerja lok. kelak aku sambung... :)

1 comment:

Siti Sahmsiah @ sahm said...

minggu marah kah apa minggu tok owh...mek pun sama..p kmk yang memarah..p jap jak lah..mek cepat cool down ko..p asa nak marah lamak2 benarnya..hehe..p dalam kes kitak tok, sidak ya marah d tempat yang betol sik??mun tang ada marah p sik benar, nang ngok lah sidak ya...ya jak nak padah..sekian..hehe..kita n chi apa khabar??nama dah lamak sik dgr brita tek nak...