Friday, April 1, 2011

:: BunGa MeluR ::

salam jumaat

sapa sedar.. saya tahu... eh.. aku sedar.. aku tauk....
aku sik ada update blog emarek...
kenak?
coz Jiwa aku KACAU eh marek....
seriously.

kenak?
yah.... KACAU eh dengan kata2 orang yang sik abis2 nak mengata aku,
sedangkan aku sik ada polah apa2...
aku berik lebih agik ada dengan semua orang...
tapi still...
ada yang sik puas hati...

aku dalam masa yang sama amat TERKILAN kerana aku sik sangka org yang aku anggap kakak all this while adalah one of the poreters...
sesungguhnya.
aku sabar....

aku tetap layan nya macam biasa.. even thou hati aku meraung cam apa jak...
aku sik akan lupak apa padah Triple A aku...

'Doa banyak2, Beristighfarla... Masuk Telinga Kerek, Kuar Telinga Kanan...
Ingat.. Jangan Sekat Rezeki Orang."

yes.. aku sik akan lupa...
hrmmm......

aku g kubur arwah pagi tadik...
aku rindu... aku rindu sebab peneman setia aku.. pendengar setia aku... hrmm...

~~ aku R I N D U ~~


9 comments:

miss Fida said...

sabar kak..biarlah org nak padah pa..kita sendiri yg tanggung segala nya..mun mek tauk jiwa kacau emarek ajak mek ktk lunch sama...tpi mek lunch ngan family..

Just Call Me V said...

selagi ktk tauk apa yang ktk polah..teruskan..boh lalek glak dgn kata org yg siktauk ujung pangkal.. mbak sabar..sooner or later sidak akn tauk dan nyesal dgn apa dipolah cdak ya...

Siti Sahmsiah @ sahm said...

ada sigek form of manusia tok sis eh, nang sik dapat nangga org lain senang or lebih dari nya..jadi kita yang dah tauk perangei nya mcm ya ah,baik jauh kan dirik jak..MENYAMPAH ngan that kind of person...depan kita baik, belakang kita d poretzz nya kita..WUERRKKKKKK...

Kembhoja said...

fida.. ehehehe... dah la jiwa kacau.. diembak nya gik kuar lunch dengan family.. nak kah heran sidak nangga kamek.. hehehehe.. ada2 jak ktk tok da tapi TQ.. :)

v..the question is.. UNTIL WHEN oooo?hrmmm... tired of all this.. tired of listening to all the craps.. and tired of facing the double pan faces ya.. hehehehe....

sahm... yala.. PORETERS ya.. nang boleh ambik kerja sidak paprazzi la rum bulak.. hehehehe....

fLo said...

tedah ktk...salotep kan mulut org ya...hehehe..

iboh pikir glak...nyusah ktk jak...biar jak nya..=p

Kembhoja said...

flo

camney nak selotep mulut orang cam ya.. ktk ada selotep bagus pun sik.. hehehehe... kamek sik fkir apa dipadah org flo tapi kamek sedih dgn org2 yang poret itu.. org yg x disangka2 saya.. macam mana itu...

Vivi Lim @ Mrs.Nurulazmi said...

haduh...mun urg menyebabkan jiwa ktk kacau ya ada dpn kmk, nang maok kmk anggus palak urg ya sampei lumat..sak nya sik da palak gik..ekekeke =0).

sabar,kak. doa jak yang terbaik untuk org ya.doa moga nya insaf n jgn poret melukakan hati urg.

aok eh..rumah mek ada bunga melur..2 pasu besar..sdg galak berkembang..suka mek cium bau bunga ya =0).

Kembhoja said...

vivi

aikh.. benar la. kamek mauk carik bunga melur lain pun version ko,,,
version tok adalah version menjalar pun.. kamek nak carik yang macam pokok eh.. (harap faham istilah kamek tok!) sebelum ktk madah.. nang juak pokok bunga melur nak.. hehehehehe

tq vivi.. bukan ktk ajak mauk sekeh sidak.. kamek mauk juak..hehehehe.. tapi kita maseh waraseh.. hehehehe...

Vivi Lim @ Mrs.Nurulazmi said...

kak..bunga melor d rumah mek versi pokok pun...ada 2 buah pasu semua nya...skrg sdg galak berkembang..nang harum mewangi jak..bunga nya mala jak gugok rah carpet grass dpn rumah..sik pian kmk mutit..laki mek selalu nya mutit..disuroh nya kmk molah potpori..hehehehe...=0).

mun ktk dkt ngn kmk, maok jak kmk berik baka pokok ya ngn ktk aih..

rumah kmk byk pokok bunga.laki kmk suka berkebon..pokok orkid ada 30 pasu. baru2 tuk, dah masuk 5 pasu beranak.. =0).