Friday, April 29, 2011

:: Cuti Lagi ::

assalammualaikum

bah! apa la plan ktk org cuti2 malaysia tok. kamek duak beranak sik ada la nak ke seney2 eh. Mungkin ngemas rumah kali. aku gik sayang dengan cuti aku eh tapi apa boleh buat.. aku kenak cuti kelak tgh bulan sebab mak n bapak aku pg KL untuk konvo adik aku yang bongsu.

aku dengan cik suchie aku akan tinggal la sebab .... malas ku nak embak suci jalan jauh and tgh bulan gik ya. Waima adik akunak bayar tiket belon tapi bila aku tolak tambah bahagi n darab aku dapat kesimpulan adalah.. AKU AKAN TIRED!

bila aku tired.. aku sik ada mood nak kerja... hrmm,,, bagus la aku duduk di rumah... ngemas rumah and aku nak sambung balit hobby bermanit aku... baju aku dah banyak yang dah siap n menunggu nak dimanitkan. hrmmm.....

wah! semangat dalam tok bukan main lagik membara. Coba masa di rumah kelak... dudi2 semangat ke seney... tuan punya badan ke seney... aduhhh.......

dah la.. aku tok nak nunggu nak masuk meeting tok. apa2 kelak aku berupdate lagik.
bah...

assalammualaikum.




2 comments:

Siti Sahmsiah @ sahm said...

dolok ada sigek time org suma gago bermanit..sama lah kmk tek..sampei mintak laki mek beli buku manit indah..raya tahun ya tek kamboh lah berjahit manit k ngeso ngan kawan..ya jak nya..kak ya buku, dak manit2 tah ke siney...yah..warm warm chicken dung sik??kitak??sama juakkah??aikh..hahaha..bosan mek cuti tok..laki mek jaga xm..angok2 jak d umah..komen mek dapat polah sigek entry aih..hahah

Kembhoja said...

salam sahm

adeh.. ktk sama juak minat bermanit. hahaha.. kamek tok nang minat. ya la.. ekot masa kan.. masa tok dah mula kan balit la sebab suci tok sik ngaco kamek bermanit as long as bukak jak channel cartoon nya.

kamek sik ada la sampey nak berbeli buku sahm... just a hobbies.. hahahaha.. arwah selalu manas dengan kamek mun kmk dah start bukak manit mek sebab nya geli dengan jarum.. hrmm.. i miss him badly la...

kamek cuti 3 hari tok tek kah? Haraaamm.. nang sik berpegang pun manit mek ya,, hahahaha...

kelak kamek update, hahahaha.