Tuesday, April 19, 2011

:: DoNuT ::

okkay....

tok sesi meluahkan perasaan. Ada la sekok exec kmk org tok. benci ku eh. yah! mun aku dah madah aku bencik! bencik la ku ya...

nya ya lelaki k... sah2 lelaki sebab aku nangga dalam form nya n syrat beranak nya.. LELAKI tetapi mempunyai ciri feminin yang aku kadang2 sik pat terimak kecerewetan nya! and .... berkawan lagik dengan reporter opis kamek orang.. tauk ajak la nak.. reporters... PORETERS bah.. lagik la menjadi nak....

aku nang pantang la nemu lelaki yang sik dapat polah keputusan and always lari dari membuat keputusan and sik dapat nak memberi apa2 kata putus! Hello!

kau ya lelaki.. mun kelak satu hari ko nak berbini.. sik kan ko mauk bini kau polah keputusan! aku paling BENCIK eh mun nangga lelaki nak mengedik depan bos aku coz bos aku tok LELAKI!

hish!

GELI aku weyyyyyyyy!!!!!!

ha! manas benar la aku tok... bila aku kakar dengan nya marek bagus2 dalam telefon.. laju madah bos aku carik nya.. sekali tek.. nya yang hegeh2 ngagak bos aku! ada kah! nang hidup mintak simpati jak! yah! abaikan ayat aku yang kasar ari tok!

aku nang manas benar dengan DONUT tok!

ada sesetengah DONUT maseh mempunyai harga diri or in other words is PRINSIP hidup eh! bukan macam lalang!

huh!

dah la.. aku manas tok!

aku akan selalu ingat pesan seseorang...

JANGAN SEKAT REZEKI ORANG!

i'm tryinggggggggggg.................... dear...

8 comments:

miss Fida said...

tauk mek ktk manas kak..sabar2...isk..geram juak kmk dgr..mun kat ofiz kmk tok ada juak kdak...ulat bulu mek org pun draftperson gelar nya...

wa khairul onggon said...

Opis kmk da juak hehe.. tp stakat tuk nya ok.. Errr.. ekceli kmk nang suka mkn kuih donat koh.. peberet kmk ya.. :)

ztie said...

serius bukak blog ktk tek kmk dh imagin big apple ka apa ka. sekali tga donat lain. boh jak.kmk xmk. hahaha

Kembhoja said...

kepada sapa2 yang ingat kamek nak ceta hal donut.. hahaha.. tok donut lain! hehehe...

miss fida... geram kan... ikhs! kamek tok nang dah manas tahap sik terkata la...

wa...kamek pun suka makan donut. Cam ney la.. hehehehehe

ztie.. sik kamek mauk berik donut tok dengan ktk juak. hahahaha....

Just Call Me V said...

org opis meka da kedak tok..geram kmk aih!! bencik..bencik..tegal nya jak kmk sikda motivasi pergi kerja..

RaMa-RaMa Fareeza said...

sabar kak..heheh cheer up....dengar lagu JB jak..haishhh aben2 ngn JB

RaMa-RaMa Fareeza said...

sabar kak..heheh cheer up....dengar lagu JB jak..haishhh x aben2 ngn JB

Kembhoja said...

V... hahahaha.. kerana orang mcm tok la menyuruh kita tokasa nak muntah angin nangga opis kan! hahahaha

rama-rama fareeza... udah2 gik bieber tak.. hahahaha... tetap mek sik layan. hahahaha