Monday, April 4, 2011

:: Kawan ::


salam

maaf.. ampun... ujung minggu aku minggu tok nang pack!
kan aku minggu depan ari sabtu dah nak FLY...
jadi.. aku kenak settle banyak barang dalam minggu tok..
spend time dengan anak aku dah sekian...

sabtu nang aku dah plan nak kuar..
kuar g Boulevard.. Aku nak beli brg kat DG Store
so.. sehari2 la kamek duak kuar dengn kawan aku...
huh! manusia nang ramey tapi sik seramey mun time dah terimak..
so.. agik dapat diampun la ramey ya..

ya baruk ku nangga perangey suci masa berjalan..
she likes to make friends.. ya la. may be aku dari dolok lagi.. mun nya nemu kawan yang sebaya.. the first thing that came out from my mouth is.. Friend eh...
so.. now.. she is over the top la peramah nya..
doesn't kira miak kah.. orang dara ka... makcik pakcik ka.. orang bujang ka.. or uncle2 ka.. hehehe... nang ramah terus...

hrmmm....
for sure.. anak aku ramah lagik dari aku la.. hurmm betul kah statement ya...
hehehehe....
mesti la nya dapat dari aku kan.. mun sik arwah pun peranngey..
tapi aku asa.. aku la.. hehehehe
sik mauk kalah.. nang SMK la.. hehehehehe

ya ajak aku nak madah...
kelak aku nyambung gik..
nak molah kerja lok
asa nya nak g kedey DG lok

da...



6 comments:

fLo said...

cerdit jak suchi klaka kak...hehehe...teringin nk jmpanya...

tcare travel lak..=p

Siti Sahmsiah @ sahm said...

sis, kitak nak g dg polah pa??poret mek lok..kan mek nak g dg centre sabtu ya tek..nak berebut beli htc konok nya tek..skali nangga manusia nunggu kedei bukak..kusss semengat..alu kensel mek..ponek nak cerik tepon baru u...

RaMa-RaMa Fareeza said...

kak SMK ya apa?

Kembhoja said...

flo... ceredit nya.. kawan kamek sampey nang geram eh dengannya.. berjalan kedak orang dah besar... sak belum duak tahun.. hehehehe

sahm.. kamek ke Dg sebab kamek mauk check kenak BIS kamek sik pat. Kamek beli Blackberry ari sabtu ya tek.. yala,, dah ok dahh..hehehhee.... aduh.. supan saya....

rama-rama fareeza... SMK.. Sik Mauk Kalah. hehehehehe

Amni said...

best eh kitak g kl.. dapat la nangga mirul konsert oo... aie.. jeles2.... mok ekot eh... =P

Kembhoja said...

amni

kenak kamek sik pat nangga blog ktk? :(