Friday, April 1, 2011

:: Anak Dara Ku - Miss Suchie ::

Salam
Memperkenalkan anak dara saya.. Miss Suchie.
ambik gambar tok dalam minggu tok tek...
member baruk bgn tido... terus aku suruh ambik shoes...
anta rumah nenek....
masa tok mama nya agik gago nak ambik gambar bunga rose nya..
tiba2 nangga member gago nak masuk keta...
iskh2... sik tunggu2 eh...
minggu depan nak tinggalkan nya for 5 days...
aduh... i'm gonna miss my little aikh tok eh... :)
pipi dah makin bulat cam pipi mama nya...
camney ya.. hehehehe.... okla semua.. aku nak share tok ajak...

13 comments:

fLo said...

hehehe..cute lok...=p

rindu ktk lak denga nya pdh aikh..hehehe

Kembhoja said...

flo.. kinek tok... aikh dah kurang.. dah tukar jadi.. maaaaaaaa....maaaaa.... sikit2.. maaaaa...maaaaa.... geram ada juak tapi bila kita nanyak.. dijawapnya.. mamam... iskh2...

Amni said...

ney nengar kitak nak nangga mirul di AEON Setiawangsa... wahhhhh... mok ekottttttttttt.... hehehhehehe........

Siti Sahmsiah @ sahm said...

sis, besar chi kitak owh..maka nya sebulan jak tua dari adam kamek..berapa brt nya?nya born on oct 2009 nak??

Luna Khasyaf said...

Kejawak sekali jak nya lok.. Kak, tolong cubit2 manjak pipi nya untuk kmk lok.. hehehehe :)

miss Fida said...

miss sucie..sungguh comel n gebu....waa...blom ada jodoh gik miss sucie jumpa auntie miss fida nya..ehehehe

Just Call Me V said...

aik! hahahha lawak2..cute!!!

Kembhoja said...

amni.... auk... niat di hati nak g JUSCO Aeon ya.. hopefully la sik ramey manusia masa kamekke sia.. hehehhe.. aim nak g JUSCO.. ya ajak la.. ekot la.. juh!

sahm... suchee lahir 13 september 2009. ya ka.. hehehe.. kuat nyusu la nya tok... kelak la kita berjumpa embak anak kay. :) ujungminggu tok nak berkepit benar2la dengan nya tok.. rindu..:)

Kembhoja said...

Luna... eboh padah on behalf ktk nak cubit.. kamek tok on behalf of myself nang mala cubit pipinya munnya leka nangga TV.. geram bah.. dah la makin ceredit.. hehehehe...

Miss Fida ... yala.. aunty Fida n Fareeza waktu weekend nang bz tahap gaban.. cam ney la.. ehehehehe... mun kamek duak free ujung minggu tok.. kelak kamek sms kay. :)

V... renah agik iman masa bikah ztie reya.. bila nangga iman reya..nang kamek asa nangga suci version lain. renah ajak.. mun suci ya.. dah mengarey sampey ke pelamen asa mek.. ehehehehe...

Siti Sahmsiah @ sahm said...

sama year ngan adam lah ya..p adam milus..erm, nya pendek benar nya..mcm kmk..hehe..insyaallah,ada masa kita mbak chi, iman, adam n baby2 lain berkumpul..sak kita org suma kamboh kedirik..

Vivi Lim @ Mrs.Nurulazmi said...

kak..ktk dtg KL ka? marilah kita berjumpa...kita nangga mirul nyanyi sama2 maok..=0).

cute nya anak ktk eh..geram mek nengok..mudah-mudahan, ALLAH berik mek rezki nimang anak juak kelak..tertunggu-tunggu juak kmk,tapi blm lekat lekak kmk keguguran hari ya..

Kembhoja said...

Sahm.... Aikh terus kamek eh.... Suci ya nang over tingginya... Byk org mkir nya 2 tahun ko. Kelak kt jumpa. InsyaAllah.... Apa ceta mbok emma oo??? Dah beranak kah belum nya ya? Vivi.... Cam ney nak kontek ktk? Kmk mauk eh g jusco ya.... Bah... Email ktk berik dgn kmk.... Hehehehe

Siti Sahmsiah @ sahm said...

EMA DAH BRANAK SIK..BABY GIRL AS EXPECTED..BESAR KUAR..3.7KG..CEASER NYA RIYA...TIME KITAK BACA KOMEN TOK, DAH TAUK KITAK COND NYA LI..HEHHE