Monday, April 18, 2011

:: Sambungan ...4K aku ::

salam pagi senin...

Awal aku sampey ofis ari tok.. sebelum pkol 8.30 pagi la...
sampey office aku dah dihidangkan dengan makanan oleh staff aku...
pergh! nasi goreng... cun juak perut tgh keroncong lagu soley2.. hahahaha...
aku tido awal malam tadik.. nido suci.. aku sekali tertido... cam sik besa..
adik aku tido dengan kamek duak malam tadik..
embak mata sik pat dibukak lagik.. aku sms adik aku yang tgh nangga MENTOR di luar masa ya.. pesan sebelum tido polah susu suci.. sik lamak kak ya aku dgr adik ku ngeraung... kenjarrrr... hahahahaha...
ya cara aku nak bermanja dengan adik bongsu aku k...

so... aku nak ceta hal hadiah pemenang aku.. hehehe..
masa aku g KL reya.. nang berpusing jak mata aku encarik hadiah.. and mkir hadiah... mcm2 la dalam palak aku masa ya...

dari masa ke semasa mok jumpa pemenang aku tok.. aku tauk nya kejerons nak tauk hadiah nya... aku sik duli.. tgh hari tok mesti jumpa! hahahaha..... dengar ya fida... mesti jumpa!

so... ya la hadiah aku... macam biasa la.... mesti trademark nama blog aku nak..... segek ya adalah beg holder ka... aku suka eh... senang nak nyangkut beg kat meja makan... klip rambut n anting-anting ...

bah.. aku tok post dolok.. confirm dengan si pemenang 4k tok pun belum...

keja lok.

4 comments:

fLo said...

mun 4k ya x claim...bukak utk org lain...hehehehe..=p

Siti Sahmsiah @ sahm said...

benar ya flo..p nang pembulak lah muka 4k ya sik claim..nya kejeron..haha..nak fida owh???aik..ne fida tok..buak ari juak lambat reply tok :p

Kembhoja said...

flo....

dah set lunch dah bersama. Hehehehe... nya sik claim.. kamek anta eh! hehehehe.....

sahm.. bah.. tunggu 5k gik. kamek nak ngumpul semua pemenang kamek kelak. hahahaha...

miss Fida said...

yah..pemenang 4k dh nerimak hadiah..flo, sikda kmk nak sik claim ewh..ahaha...

kak sham:ahahaa...blom gik buak hari kak..nya gik angin sepoi2 bahasa..lamabt kit ritok..sebab k kurak2band..berokband terlepas kat sipilok...ahahaha

kak kembhoja, thank u so much sis...really2 love the prize...for sure earing ya nang tauk2 jak ktk, kmk suka earing n favorite color mek hijau..:))