Monday, May 16, 2011

:: 5,000 visitors - Sambungan ::

salam hari senin semua

bah.. aku nak ceta pasal pemenang 5K aku lok. lamak glak dah bertangguh kan... jadi aku nak polah la entry khas,.. untuk menganouncekan pemenangnya.. ceh.. aku telah menhuru harakan bahasa, sik apa.. as long as ktk org paham kay.

pemenang ke 5K aku adalah....

mimie_kamisah

terima kaseh eh... ada special entry nya ko... g ke gambar didibah tok... ada la... makseh nong.. makey ayat one of my friend lok.. suka nunggah aku tok nong.. apa kah...

well.. tq mimie... apa email add ktk oooo ???? berik dengan kamek boleh?

didalam masa yang sama..
aku pun nak berik yang ke 5001 hadiah saguhati,...
and sik disangka ehs......

mama adam yang dapat......

and dah ada special entry pun.....

click kat gambar di dibawah..

apa2pun...

terima kaseh daun keladi..
kali tok jak aku sik ada berik pantun....
ni idea.

wiw!

masa untuk shopping! hahahahaha....

salam

5 comments:

mimie kamisah said...

Terima kasih daun keladi juak..
hehhehehe..
tok email kmk kak..
nurkamisah_wahed@yahoo.com
:)

Siti Sahmsiah @ sahm said...

:) terima kasih daun keladi, lain kali polah jak new contest lagi...

wa khairul onggon said...

Tahniah daun keladi dimasak lemak... wasseh... tahniah tahniah.. :)

Mbok Ema said...

wellooooo

Kembhoja said...

salam

kepada pemenang 5K .... Tahniah!

kepada sahm, aduh eh... insyallah.. hehehehe

wa... tahniah2.. nyaman sayur keladi masak lemak.. apa kah? hehehehe

mbok emma.... we miss you dear... ney g kamboh lady ya kah>? hehehehe