Friday, May 6, 2011

:: 5,000 visitors ::


Nampak sik?

wah! aku pun sik sangka ngek2 semua........

terima kaseh tak terkata...

jadi...

macam biasa la aku nak carik la pemenang 5K aku tok.....

ja
di..

sapa2 yang very amat the lucky ya...

as usual, PrintScreenSysRq diperlukan and sila email or mesage or comment bagi tau sapa....
and kali tok
aku beri chance dengan sap
a2 yang jadi visitor 5,001 pun ada hadiah.

jadi....

banyak juak jadi aku ya ooo.. okla2....

Aku setia menunggu.....



7 comments:

fLo said...

walla...ada luck x mek tok...heheheheh....tgguuu...

mimie kamisah said...

kak...
kmk orang yang ke 5K kitak.. hehehhehe.. :)

mimie kamisah said...

kak, apa email kitak owh??

Siti Sahmsiah @ sahm said...

kmk rasa counter kitak ada prob sis..suma org buka nya akan padah 5k...

Siti Sahmsiah @ sahm said...

tadik mek bukak pkl 230pm pun 5k juak d padah nya, tok pun masih 5k juak d pdah nya...kah kom mek rusak owh...

Kembhoja said...

salam semua

wah.. cepat juak.... aduhhh.. hehehehehe... ok2.. tahniah untuk mimie kamisah eh.. mun dapat ya dik.. polah lah entry kay. saya menunggu...

for sahm.... akhirnya... ok2 .. udah kamek buka entry kitak di blog ktk.. tahniah.. kelak kita akan berjumpa.. wahhhh....

flo.. cuba lagik.... n tqqqssss... hehehehe...

Siti Sahmsiah @ sahm said...

1st time mek bukak blog kitak num nya dekat dah aih...hahahaha...