Wednesday, May 11, 2011

:: Cuti Khamis & Jumaat ::

salam
aku kan dah madah aku cuti esok n lusa tapi aku dapat dihubungi dengan senangnya la thru Twitter aku... wiw!
suka bah...
so....
apa plan aku esok kah?
pagi anta mak bapak aku ke airport...
pas ya aku dengan anak aku nak pergi polah passport.
bukan untuk aku
untuk anak aku.. sebab aku plan mauk ke brunei bulan 6 tok...
insyallah..
ngabas pangkat nenek aku di sinun..
kabarnya.. nya sakit bah...
yah..
melelats..
jadi... afternoon ya aku free la untuk kuar lunch...
dengan sapa..

ha!
ya esok punya ceta! yah!

bah..
aku nak kemas dirik lok..aku nak g ENJOY malam tok.
ndak alah2 kan..

salam

4 comments:

RaMa-RaMa Fareeza said...

waiseh dah teror bertweet tweet dah ktk kak hehe

Vivi Lim @ Mrs.Nurulazmi said...

wah! bez nya dpt cuti! =0).
aih..ktk dah ada twitter? senang sik main twitter,kak?

kmk teringin tapi sik pandei..takot maok coba..;0).

mimie kamisah said...

Kak, kmk dah polah entri yang ke 5000 ya... heheheheheh

Kembhoja said...

rama2 fareeza

nak padah pandey... sik juak.. nak padah sik pandey.. pun sik juak! jadi.. gik belajar lah! hahahaha...

vivi - hahaha... coba jak v sebab banyak juak geng2 sitok suka bertweet tok.. kmk tok coba2 jak ... sidak tok byk mauk ngajar.. :)

mimie -- tq dear.. udah kamek baca.. terharu saya.. :) really appreciate it.