Friday, May 6, 2011

:: Dirimu Satu ::


salam hari jumaat.

awal pagi aku dah pasang niat nak pg ngabas kubur arwah. betapa aku semangat nak pergi. Sekali aku period eh. hrmmm.. aku pasrah. Aku kenak sabar,... aku kenak sabar....

aku sampey ofis akher sebab aku nak ngemas umah sementara nunggu kazen aku n anak nya berkemas. Sidak berambeh kat rumah aku. so... aku lambat la masuk ofis. then aku jumpa staff sama kerja dengan aku yang ambik sick leave due to operation..

masa kakar dengan nya di luar.. one of the bosses yang memang seteru nabi la dengan aku.. pergh! aku senyum la.. pok nang senyum sinis yg kita tauk sik ikhlas. adoh.. aku sik tauk la... sampey bila aku bertahan. Aku ada prinsip bah. Jadi tolong la .... lalu melelat eh.

hrmmm...

bah. aku nak sambung balit pasal tajuk aku ya... Dirimu satu.
ya kan lagu dari kumpulan ungu. aku dengar melodi n lirik nya.. nang nyuruh aku makin run2 nangis bah.

make me miss him a lot.

al-fatihah untukmu sayang kamek. :(

dah la.. aku nak nangis lok.

salam....

4 comments:

wa khairul onggon said...

Kmk doakan ktk tabah menghadapi dugaan hidup.. Sik pandei kmk nak komen.. Org madah berat mata memandang, berat lagi bahu yang memikul.. :)

RaMa-RaMa Fareeza said...

saba banyak2 kak...emosi memang susah nak dikontrol but anger feeling try to kontrol k koz sumtimes anger feeling adding more worst to the emotion...saba ea.

RaMa-RaMa Fareeza said...

saba banyak2 kak...emosi memang susah nak dikontrol but anger feeling try to kontrol k koz sumtimes anger feeling adding more worst to the emotion...saba ea.

fLo said...

yalah...kmk pun cam bang onggon...ktk yg menanggung gk berat....

pray 4 ur good kak...hope dat u r stronger than yesterday...
*alu lagu britney spears kua...=p