Friday, May 27, 2011

:: Mcm ZOMBIE jak asa aku tok! ::

pkol 8.54 a.m. (agik ada 36 minit gik!)

salam... aku nak ucapkan trima kaseh la kepada kwan2 yang berik tunjuk jar dengan aku pasal berblog key bb ya ehs... aku nak coba polah tapi masa tidak mengizinkan... hrmm,.. may be after wednesday next week baruk aku dapat nak tangga menar2... masa tok.. life aku nang tunggang terbalit...

bah.. aku masa tok life kedak ZOMBIE. not enough rest and to much thinking eh.
this few weeks aku nang mala jak balit akher...
kadang2 ya... aku turun kerja, anak aku agik tido...
balit ya kelak nak.. nya dah tido juak.. hrmm sian dengan nya
dah la papa was not here anymore.. to be with her... and mama also.. :(

i have to show to my management that i can...
i knoe there are certain of them really look down on me,,,
as if that i cannot manage my department well...
but i did it!
i manage to reduce a lot of things for example lah... mistakes...
huh!
people are learning from their mistakes...
if we keep on blaming them for a small mistakes, than..
bila la sidak nak belajar nak....

we have to give some space for them to learn their own mistakes...
ya nama nya.. experience nak...

masa tok aku nang sik terkaber rae lah dengan life aku di rumah..
rumah arum bulak macam apa jak..
aku dah sik duli dah cam ney rupa ruang tamu aku..
coz masa tok mun aku sampey rumah..
akukemas mana yang dapat...
and then terus ke kitchen sebab di sia lah aku akan polah kerja..
i don't knoe why but i found my peacefulness at my kitchen!
wahh...

what happened ooo ?

oklah.. aku nak siapkan manual aku tok lok.
kelak aku sambung lagik..

to all my bb friends... tq eh. sebab memahami saya dan memberi kata2 semangat lagik.. siap berik option..
to all my Tweet friends.... tq juak sebab kadang2 melayan juak saya tok merapu.. :D

bah... dari tadik terbah... mupok lok...

assalammualaikum

2 comments:

Siti Sahmsiah @ sahm said...

arrrggghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.....xda komen..huhu...

A.s.t.i.n.a said...

nyeruk dirik sefamili dtg nikah mek Kemboja... 11 Jun tok...

http://www.facebook.com/home.php#!/event.php?eid=212267882139695