Wednesday, May 18, 2011

:: Panda ::


assalammualaikum semua

yah! aku baruk update ooo... nang masa cuti aku tok ada la susah nak update. apa nak jadi kah.. sebabnya,, aku kat rumah masa tok nang dah addicted dengan ceta KOREA di channel 393.

yah.. pengakuan ya. Bukan aku sorang... suci sama juak, hahaha.. baruk la aku paham kenak ada kawan2 adik aku pernah madah muka suci tok kedak muka org korea. hahaha...
baiklah..
aku perati muka anak aku nak.. ada la skit... part puteh ngan mata bulat nya ajak.. huhuhu...

aku awal pagi dah masuk meeting... lepas ya aku kegantokkan eh...
kenak aku ngantok...
semua nya kerana........
berBBM dengan ibu iman, mama adam ngan ztie.

sedar2 dah kol 1 pgi! suci dah mintak susu 2 kali... adam sampey bersms dengan mama nya... n iman yang tido akher dah berkuroh.. hahahaha...
jangan diamal ehs....

apa2pun... i'm glad that i have you all.. my new friend @ bloggers.
really appreciate it.

dalam twitter lain nya...
wa onggon nya... flo nya.. amni nya... v nya.. fariza nya.... fida nya....and ztie lagik nya...

:D

tq semua. kerana mengisi kekosongan di masa terluang saya.

al-Fatihah untukmu sayangku.. on Monday.. 100 days .. he left me with our daughter.
sayang...
i miss you.. miss you a lot.

dah la..
aku nak nyambung kerja lok.

assalammualaikum

5 comments:

Amni said...

sambung kak.. kerja.. hehehe.. ada mek nangg atwit kitak tadik pasal mitig ya.. lucu...

Siti Sahmsiah @ sahm said...

kmk ngantok n pening ko..mata mek dah jadi panda juak tok...adam malam tadik ada 230 bruk nya tdo kali...

ztie said...

Ztie lagik?? Uhhh.. Sine2 jak ada ztie nak?hehehem... Bgn pagi tdk malas lu jak asa mek. Gagahkan diri g kelas. Tp last2?? Kelas semua kensel..!! Hehe tp sik juak kmk tido smpy nektok.. Bole tahan hahahaha...
Al-fatihah untuk arwah :)

fLo said...

ztie mls ku....hahahahaha....
yala kan kak...start dh ada belog byk jak kwn d alam maya wpun x penah bersua muka...

wpun sorg2 kt cne2 pun d dunia maya ada kwn menemani..yerr...

Kembhoja said...

yah! baruk ada mood nak mereply. Perasan sik au lately jarang berik komen...

amni-- yala ko.. silent lah oo.. tok tiba2 soley2.. kamek lalu mejin usop whelchar denngan joe ya bah... lekek2 kamek tetak dalam meeting tek.. ilang ngantok kejap...

sahm - lawak eh adam tak ya.. suci jarang la bangun tgh malam. Pernah sekali nya bangun.. kmk gik terkejut.. mata nya merati kamek.. aduh.. asa sayu mek ko sebab pandangan ya adalah pandangan arwah.. :(( nangis lokssss......

ztie -- masa gik berdua tok la gunakan sepuas2 nya dengan yg tersayang.. nak bermanja.. nak merajuk.. nak bermesra dan sewaktu dengan nya ... hehehehe... :) jangan ponteng kelas eh... sik pat diamal kerja kita malam tadik.. hahahaha.... tq. Al-fatihah.

flo --benar kata ktk ya sis.. sik apa sik ada kawan2 yang selalu dengan kita coz kita ada kawan maya yang memahami kita. and always 'there' bah bila2 masa... tweet ktk ya nang active lah! hehehehe... hopefully one day kita jumpa kay... janji makan d11 dengan ztie kelak nak.. hahahaha...