Tuesday, May 10, 2011

:: Twitter ::

salam semua

aku nak story morry lok pasal benda alah di atas... twitter.
hrmmm...
aku ada la sign up tapi aku sik activate kan nya.. sebab

aku sik reti n aku sik ada masa nak study...

tapi sejak duak menjak tok.. aku perasan sesuatu (aku kah yang over perasan?!)
hehehehe...
byk orang dah jarang2 update blog sidak..
kenak oooo

hrmmm.....

so... cik Fida chat dengan aku pagi tadik nanyak ada sik account twitter...
so..
aku pk2 balit.. why not aku activate kan nya sebab masa tok aku ada malas nak kerja..
hrmmm ... asa bersalah sebab ada sorang kawan aku pernah quote cam tok dengan aku...

KERJA ITU IBADAH!

yah.. aku melelat tapi maseh dapat kembali ke pangkal tajuk! huahuahuahua...
ok..
aku dah activate eh...

pakey nama apa?

KemBhoJha

huahuahuahua...

bah2.. aku nak start kerja lok..
ibadah ya.. ibadah....

6 comments:

wa khairul onggon said...

add kmk juak lak hehehe kmk pakei nama onggon hehe :)

Kembhoja said...

ok wa....

kamek tok baruk belajar wa eh... sik reti glak.. ada2 jak dtekan kamek.. hrmmm,,,,,

fLo said...

add kmk juak lak..yer...hehehe..=p

Kembhoja said...

apa nama nya? aduhh...

kakak tak tok budak baru belajar,,, ztie dah jadi tutor kamek tek... :D

Siti Sahmsiah @ sahm said...

sis,mek last week sign up..kak ya sik tauk maok polah apa..belum ada masa xplore..hehe..suma org bertweet tweet kinek ko..kmk jak lombot..nang selalu pia bah..

Kembhoja said...

sahm...

aduh. bukan ktk sorang... kamek mcm ya juak. tapi so far so good la... ekot ajak la...