Monday, June 13, 2011

:: That Women & Kesah Aku ::

8.09 p.m. (jam kat pc aku kay!)

assalammualaikum

Apa nyuruh aku tergerak hati nak update blog aku yang dah sebulan tok aku ignorekan..
nak salahkan twit n bb service... boleh sik? oppsss.. hehehe... bukan apa. kadang2 aku bz nak.. aku update dalam bb or aku pun twit jak..

bah. kali tok aku nak padah apa dipolah aku ari tok. kan ari tok ari senin.. adeh.. 13 haribulan gik ya. cepatnya masa berlalu. Aku maseh bz polah report kay. Aku akan bz sampey ari jumaat tok sebab meeting besar ari jumaat.

sepanjang ari tok si Baek Ji Young berlagu key aku... lagu That Women. apa nangga nya berlagu kat channel 393. aku dah madah aku masa tok dah gila dengan korean drama n songs. aku sik suka yang terkenjet2 ya.. tapi suci suka.. ada la nangga nya terkenjet2 depan TV. adeh. sik kan dari aku nak olah ya.. erkk... aku kah? sik eh.. aku baik bah.... hehehehe...

dgr lah dari penyanyi tok. aku terfall in love dengan lyrics nya sekali. hrmmm.... jangan ditanya kenapa yer....




yalah ceta nya...

hari tok aku manas sebenarnya.. sakit hati eh. hrmm.. panjang ceta.
oh ya.. aku dah berik hadiah untuk pemenang 5001 aku dengan puan sahm. cuma plan nak jumpa mimie kamisah ari sabtu ya tek sik jadi.. awal nya sms mintak ampun. lawak tak mie eh.. sik apa,, minggu tok kan ada.. :)

HAZAMA aku menang! ceh.. apa kah kaitan nya oo.. kotan lamak sik update tek nak. Ceta kan main gik byk eh...

malam jemat reya.. eh.. malam sabtu.. aku gi makan steamboat kat D11 dengan kawan aku.. sebab aku mauk celebrate belated birthday nya juak bah. jadi... cun juak ztie n sang suami pun on the way dari cbo nak ke sia.. and si kecik amni pun join sidak...

amni juak yang nangga aku dari jauh.. hahahaha.... demam2 pun mauk makan steamboat.. yah.. kaki udang duhal nya tok.. ztie n suami kedak aku.. nang mbek sia di aim aku eh... bah....

aku nak sambung report ku lok. kelak sik abis2..

da......

6 comments:

mimie kamisah said...

hehehhee..
mesti la mintak ampun kak..
kelak tulah lak.. hehhehhe
:)

Kembhoja said...

hahahaha...

mimie.. kmk maseh di opis tok.. terkejut nangga ada orang komen.
hahaha...

bah.. ujung minggu tok ok?

RaMa-RaMa Fareeza said...

kaka lmk kita x berchit chat huhu...

RaMa-RaMa Fareeza said...

kaka lmk kita x berchit chat huhu...

Kembhoja said...

fareeza

yalah... pandey rindu kamek dengan olah ktk duak eh.. hehehehe

apa kabar ktk tek?

RaMa-RaMa Fareeza said...

hehe bait mek kak kemboja...terkerop kerop mkn keropok x pande udah..partner in crime cuti aritok...hehe..kmk gik blues sikit2,, apa mr meow gik blues juak hehe kelak cetalah mun ta da jumpa kelak2