Thursday, June 23, 2011

:: Apa Ada Pada Hari Jadiku::

9.55 pagi

23 june 2011

salam semua

mahap eh... sebab dah lamak sik update blog. aku masa tok dilanda demam. seksa juak asa demam kali tok sebab semua penyakit lamak aku muncul. aku dah lamak sik kenak ampus eh.... lamak benar asa aku ... tapi kali tok nang teruk juak la kenak... and demam kali tok macam main2 jak nak keluar.. keluar skit2... kak ya kumpul lagik.. kuar lagik... (paham2 kedirik la aaaa). dah ya...

aku start demam ari sabtu... minggu maseh... isnin mulai surut sedikit.. tapi demi kerja yang perlu aku settle.. aku gagahi jua g kerja ari selasa... and emarek.. aku MC lagik... hrmmm

marek nang aku rest benar2 eh.. langsung sik nangga kerja.. aku polah sesuatu yang dapat menenanngkan aku.. apa ya.. kelak aku story morry kay...

yang aku nak madah... ari sabtu ya tek.. yes... hari jadi aku tapi aku sik mauk nak madah dengan sapa2 or memang sik ada hati pun nak celebrate. mun dapat.. aku mauk skip hari sabtu ya... tapi bila aku terima sms dari certain people yang aku tauk sik ikhlas nak wish.. hanya sekadar berpura2 dan siap mewarwarkan lagik sampey bos aku wish juak.. apa ya kah? aku x suka!

aku makin rindu dengan arwah... (jap.. nangis lok!) hmmmmmm...........

al-fatihah

ok... arwah paling faham perangey aku. kamek duak sama2 sik suka sambut hari jadi.masing2 ada alasan tersendiri lah... bagi nya.. sama jak bah. sik ada istimewanya... bagi aku.. aku sik suka sebab aku sik suka orang nak berik tumpuan dengan aku melebeh2 ari ya.. pelik kan.. aku tok manja tapi bila dberik perhatian.. aku rimas... and aku very amat the sensitive hari ya...

hrmmm.. apa2pun.. kepada bloggers yang tauk and tertauk daripada oleh si Fida n Fareeza.... both of u really2 "kenak" me kau tim lah.. Thank you for the wishes.. siap announce dalam tweeter gik.. adehh.. nang pengingat lah ktk duak ya...

nya duak mengenakan aku dengan baik sekali.. aku heran nangga ada segek no digi tok keep on calling aku.. and aku pun satu juak.. sik embak hp ke sana seney.. masa ada arwah dolok... ianya satu kewajipan untuk aku membawa hp ke mana2.... dah diamanahkan oleh nya.. sebab nya sik suka mun nya call.. aku sik jawap.. hrm,,, dah... back to the story...

aku call la balit no ya.. and dengan FORMAL nya... si fida tok act like a credit card pun lady from Maybank suruh aku polah pembayaran credit card ku on monday. aku blur lalu sebab.. aku dah settle bah.. hrmm.. diauk ku ajak...

pas ya aku dengar sorang dari nya duak ya tetak! baruk pecah tetak nya duak! ceh! chis! orang tua dibulak nya duak bah... erkk.. tua kah? tualah... tua dari nya duak la bah....

nang kau tim la kitak duak ngenak kamek.. appu.....

apa2pun.. terhibur juak dengan olah nya duak... tq girls. :)

hrmmm... tok entry pertama lah... berapa umur aku? hrmmmm... tua dari fida n fareeza la semestinya. ;)

so.. Happy Belated Birthday to me. and i miss him a lot... :(




4 comments:

*Vivilicious* said...

owh! kenak prank!

Kembhoja said...

V....

auk... nang ketereran lah nya duak ya. Hahahaha

RaMa-RaMa Fareeza said...

haha bukan fidalah kak..kmk yg ngenak ktk..hehe fida dah tetak dari belakang... kmk org lalu xpat tahan agik hehehhe

RaMa-RaMa Fareeza said...

haha bukan fidalah kak..kmk yg ngenak ktk..hehe fida dah tetak dari belakang... kmk org lalu xpat tahan agik hehehhe