Tuesday, June 14, 2011

:: Drama Korea - 49 days ::


... salam ...

bah. Aku tauk semua akan tauk aku akan polah review ceta tok. yang dapat aku padah.. ceta tok byk 'buka' mata aku akan dunia sebenar di sekeliling aku.
aku umpama watak roh ya..
baruk menyedari bahawa kawan2 disekeliling aku adalah bukan kawan sebenarnya... tapi kawan makan kawan... and kebanyakkan orang yang kawan dengan aku kerana ada niat sebaliknya... sedeh ku eh.
bila aku nangga ceta tok...
aku asa sedeh tapi dalam masa yg sama aku berterima kaseh...
kerana berik aku pengajaran yang paling berguna...

apa itu kawan...

maseh lagik ditayangkan di channel 393.
tapi aku dah nangga abis dah and endingnya sesuatu yang aku sik sangka.
hrmmm....

aku berik 5 bintanglah ceta tok.

tok sinopsis nya...
baca sendiri and faham sendiri.

"A young woman named Ji Hyun was enjoying absolute bliss as she was about to be married with her fiancé, but her perfect life is shattered in a car accident that left her in a coma. She is given a second chance at life by a reaper, but it comes with a condition: she has to find three people outside of her family who would cry genuine tears for her. In order to do this, she borrows the body of Yi Kyung, a part-time employee at a convenience store."

bah.
lagu nya pun best ko.

ya ajak lah.

aku dah aim dah...

aku nak kumpul duit 2 tahun tok..

aku nak pergi ke KOREA embak suci... wahhhh......

mesti ada angan2 kan.... baruk lah menjadi kenyataan.,.. AMIN....

pssst... doakan untuk aku sekali lah k.

5 comments:

umie said...

kmk suka juak diat ceta korea..kelak kmk nak diat youtube jak lok..thanks sb review ceta tok...

mimie kamisah said...

amin...
kmk doakan kitak dapat g korea ngan suci n kmk skali.. eh, temasuk indah gik kmk dalam doa ya.. hehehhehe..

mok juak mek ngga crita tok kak..
kmk slalu ngga kat website
www.mysoju.com
mcm2 crita korea/jepon/taiwan ada kak..

Kembhoja said...

hahahaha..... kamek ada geng duhal...

umie.. best aikh ceta ya. Kamek nang recommend lah ktk nengok. Sedeh aaa... biasa la nak.. mun sik sedeh tahap leleh.. sik la ceta korea ya.. hahahaha

mimie... aikh... auk.. aminkan.. kita g sama2 ke Korea k. hrmm.. mesti caiyok2 kumpul duit. aminnnnn... hehehehe..
bila la kamek nak jumpa ktk tok.. addduuh....

RaMa-RaMa Fareeza said...

mcm best jak cita tok kak...maok nangga lah kelak

Kembhoja said...

fareeza

adalah dinasehatkan untuk anda melihat cerita ini.. hehehehe