Thursday, June 16, 2011

:: Hobby Aku - MaNit-MaNiT-KemBhoJha ::

salam semua

kan aku dah madah kerja aku dah settle.. ala... report aku ya..
nah..
embak aku free glak.. aku pun ngemas lag file2 yang mengarey depan desktop aku...
bukak file ya.. bukak file tok..
tiba2 nangga file hobbies aku..

aikh

dah byk dah hasil tangan aku bah... last year aku benar2 berjait ko.. apa tek.. suci gik baby.. senang bah.. sik akan nya ngaco,,
coba kinek...
ruang tamu aku dah jadi playground nya.. yah. melelats juak..

aku dengan rajin nya masa lunch tek...
polahla blog baru..
sik mauk campur...

blog ya adalah...

www.MaNiT-MaNiT-KemBhoJha.blogspot.com

sila2 la... click jak kat gambar ya..

aku akan engkah la hasil2 kerja aku.. sebab aku nang ambik gambar hasil kerja tangan aku... sayang bah.. kita perlu tanda kenangan bah.

kelak sambung lagi.

daaa

3 comments:

fLo said...

rajin ktk kak...kmk tok masak dhla xpnde...baking iboh...jaoh panggang dr api...menjahit gk jaoh..

tetiba terpikir apa la kmk pnde plh?hehehehe

Kembhoja said...

flo

terus terang kay... kmk sik pandey masak.. baking apatah lagik... hahha.. sepanjang hidup kamek.. cakes kamek beli... kamek nang sik pandey bab ya.. asal raya.. berik mak mertua n mak kedirik.. semua cake tunjuk. hehehehehehe

menjait tok nang hobby yg paling kmk suka. :D

Amni said...

serius cantik kak.. kmk suka juak.. tapi kamek tok nang urang yang sik cukup rutit nak molah ekrja kedak ya.. bukan apa.. mek sa mun berteman molah ya bok mek semangat aie..