Friday, July 22, 2011

:: aku dah selamat d KK ::

Salam... Jam aku dah nunjuk kol 11:50 p.m.. الْحَمْدُ لِلَّهِ رَبِّ الْعَالَمِ aku dah selamat sampei di KK tok. Masa tok aku dah dlm bilit. Lekak beli aik mineral n jambu batu kat psr filipin tek. Aduh... Aku mlm tok stay d budget hotel... A & J Budget Hotel. Kamek duak tek makey mas.. Nang best lah.. Tip top layanan steward nya.. Yg herannya.. Kamek duak jak diberik nya bantal. Adehhh... Heaven seketika... Dalam flight tek ada jumpa a group of student from Korea.. Make me miss channel 393 eh.. Hoe thoe key? ( Macam ney tok?! ) Hehehe. Lebih kurang camya lah...

Flight tek ok.. Masa take off dr kuching tek ada bergegar skit.. Nebes juak aku eh.. Sik lamak.. Mkn malam nya heavy glak. Nasi.. Aku dah mkn kat umah mak aku.. Tapi nyaman juak lah. Reach KK.. Layanan mesra dr sidak kastam. Aku dah few time ke sitok.. Kwn aku baru dtg.. ambik luggage then terus ambik airport taxi.. RM30 ke town.. Hrmm.. Ok lah...

Sampey hotel.. Aku kenak bilit tingkat 3 kerana aku lambat check in.. Adeh.. Dgn beg yg berat itu.. Aku melangkah jua... Jadi.. Dah dlm bilit.. Queen size bed with aircond and bathroom attached... RM 65 per night. Hrmmm.. Oklah..

Bah.. Aku nak tido lok. Esok nak g ranau. Kelak aku mdh lagik camney program esok. Kamek duak drving eh. Harap dgn memori aku jak lah.. Aku pernah sampey ke kundasang jak.. Ranau belum pernah. Kamek duak pun destinasi adalah Poring HotSpring, Ernah Lodge.. Utk semalam. Jadi... doakan aku n kawan aku esok k.

Ghamsamida... Muahhh....

1 comment:

fLo said...

enjoy ur day kak~! have a good trip..=p