Thursday, July 14, 2011

:: Drama Korea - 49 days ::


... salam ...

bah. Aku tauk semua akan tauk aku akan polah review ceta tok. yang dapat aku padah.. ceta tok byk 'buka' mata aku akan dunia sebenar di sekeliling aku.
aku umpama watak roh ya..
baruk menyedari bahawa kawan2 disekeliling aku adalah bukan kawan sebenarnya... tapi kawan makan kawan... and kebanyakkan orang yang kawan dengan aku kerana ada niat sebaliknya... sedeh ku eh.
bila aku nangga ceta tok...
aku asa sedeh tapi dalam masa yg sama aku berterima kaseh...
kerana berik aku pengajaran yang paling berguna...

apa itu kawan...

maseh lagik ditayangkan di channel 393.
tapi aku dah nangga abis dah and endingnya sesuatu yang aku sik sangka.
hrmmm....

aku berik 5 bintanglah ceta tok.

tok sinopsis nya...
baca sendiri and faham sendiri.

"A young woman named Ji Hyun was enjoying absolute bliss as she was about to be married with her fiancé, but her perfect life is shattered in a car accident that left her in a coma. She is given a second chance at life by a reaper, but it comes with a condition: she has to find three people outside of her family who would cry genuine tears for her. In order to do this, she borrows the body of Yi Kyung, a part-time employee at a convenience store."

bah.
lagu nya pun best ko.

ya ajak lah.

aku dah aim dah...

aku nak kumpul duit 2 tahun tok..

aku nak pergi ke KOREA embak suci... wahhhh......

mesti ada angan2 kan.... baruk lah menjadi kenyataan.,.. AMIN....

pssst... doakan untuk aku sekali lah k.

1 comment:

A.s.t.i.n.a said...

kenak kwn dirik gia ooo..

sekda brg makan lain kah nak dimakan? sikhal mem.. ilek2 isap gam..