Friday, July 1, 2011

::Hobi Baru - Quilt @ Tampung Seribu ::


assalammualaikum semua...

aku tauk.. aku nang lambat ceta.. lambat update... aku tauk..

kan masa tok aku dah kurang sibuknya cuma masa tok gago dengan report presentation jak. bila ada masa kelapangan.. aku nak update.. ada2 jak barang yang ngaco...

bah.

apa hobi baru aku tek... aku masa tok gila dengan Tampung Seribu @ Quilt. sampey berbeli segala buku eh...

aku dah lamak dah ada simpan niat nak molah selimut untuk suci.. masa ya suci lom lahir.. jadi berbeli lah semua barang2 nak... tapi kak ya.. tinggal angan2... lamak nya terperok kat dalam bilit atas eh...

sekali dalam bulan ya tek.. ada kawan aku yg rapat dengan aku tapi nya dah di sibo nun... nya tgh pregnant.. sekalinya madah nya datang gila dengan benda tok.. aku tok nang dah minat cuma nak molah jak belum dilaksanakan..

dengar nya tek minat tapi nak molah sik dapat.. lalu aku terpik dengan barang yang ditapuk ku rah bilit atas ya.. lalu ku ambik.. laluberpolah... last2 jadi cam tok...

abaikan olah anak aku ya.. nyaman2 aku nak nangga seney agik nak ditambah.. nyaman jak nya embak nya batal nya.. lalu landing atas ya.. nya ingat aku molah key nya kali.. aduuh.. belum mama molah key nya lok eh... berik dengan adik lok k. adek yg maseh dalam perut mama nya.. anak aunty jeedot k. :D

yah...

yalah kerja aku ujung minggu.. jadi.. minggu tok aku mesti siapkan. MESTI!

bah..

aku nak g makan kat D11 dengan kawan ku lok... mama.... tqs. untuk ztie and amni.. kamek g makan kat D11. hhehehehe.....

ok2... saya nak kemas barang lok. nak pergi majoh lok.

bye

4 comments:

ztie said...

kmk officially jeles oke. wuwuw

Kembhoja said...

ha? officially jeles? hahahaha...

A.s.t.i.n.a said...

kembojaaaaaa..
lamak mek sik ngaco..
eh kiut da si suci ya..
kubit lak aikh aikh..

A.s.t.i.n.a said...

berik mail kitak ngan kamek dygastina@gmail.com

mek invite ke blog..

susah jd artis sik berdaftar tok kenak pvt2 blog..