Wednesday, July 13, 2011

:: Mie aaaaaaa ::


salam

tok kesah anak aku... dah setahun 10 bulan dah nya ko... hrmmm... cepat kali jak masa berlalu. masa2 macam tok lah nyuruh aku rindu dengan arwah. hrmmmm al-fatihah

back to my story... kesah suchee... aku kan masa tok nang gila tahap gaban la nangga ceta korea... jadi.. mauk sik mauk.. anak aku kenak la ekot sekali... asal nak tido jak nak.. aku akan nunggah nya.. "chieee aaaaaaa.... sleep?!" ekot tonasi korea la.. kotan pengaruh ceta korea tek nak...

kinek tok.. nya nunggah aku.. mie aaaaaaaaaaaaa......... mieee aaaaaaaaaa......

ya mun mun nya bagus lah... tapi malam tadik part mauk nenen... yahhh... part yang aku selalu sik dengar apa dimauk nya... dah ya.. kita tok tek tido.. ney nak dengar nya mintak susu....

sekali nya nerais.. MIEEE AAAAAAAAAA!!!... sekali dengan kaki nya... kenak tulang rusuk aku... terus bangun aku.. wahhhhh........... boleh tahan minah tok mun nya mauk nenen.....

anso2 lah aku bangun molah nenen nya.. adehhh ehhhh... dah la mata ku ngantok....

pagi2 nak.. kerja aku macam carik lost and found item eh.. ktk orang tauk apa? botol susu nya dengan tudung botol nya sekali.... mun juak segek botol susu... kadang2 mauk 3 - 4 egek bah...

cadar kinek tok memang kenak tukar every week or seminggu kadang2 2 kali mun nya bocor... adeehhh... mun sik ditukar aku sik mauk bau lesin.... dah nya makan macam kita juak bah.... semua masuk... diberik usu nya makan.. masuk juak...

hish..

lain dah ceta...

bah2.. kelak sambung.. aku nak polah kerja lok...



2 comments:

A.s.t.i.n.a said...

aie.. ngerepak mem...
sik berpempeznya kah?

Kembhoja said...

aikh...

bukan apa tina.... kebocoran bah... muatan aik buagan ya sik cukup dalam pampersnya. hahahahaha

apa kabar dirik tek?