Tuesday, July 26, 2011

:: SeLaSa D KK ::

Salam. Jam d bb aku nunjuk kol 7.10 pagi. Aku maseh dibah selimut. Kwn aku maseh tido.. Aku? After the subuh.. Aku dah sik pat lelap aku.. Waima asa ati tok kuat nak tido tp mata sik mauk.ches!

Aku sampey KK dr Kundasang ptg marek. Sempat la juak singgah ke 1B eh sementara gik ada keta. 2 mlm lepas aku dgn kwn aku bermalam d ernah lodge d poring, ranau dan d The Cottage d Kundasang. Nang best! Sejuk jak....... Tenang jiwa ko.. Serius!

Jap.. Iklan.. Aku lapar eh.. Kwn ku gik tido.. Breakfast ada dsediakan.. Tapi member gik tido.. Appu.. Sabar....

Apa plan aku ari tok?

1. Aku nak jalan2 kat town jak ari tok...
2. Beli brg pesan mak aku... (Udg kering, pusuk, sayur, kueh kering)
3. Aku mauk makan nyem2 lah... Ya target aku...

Shopping? Aku? Sik lah.. Sebab aku asa aku sik ada niat nak shopping.. Jadi apa2 jak yg ada dpn mata.. Aku tgk jak. Asa nak beli? Hrmmm.. Sik ada ... Sebab niat kita tek sik mauk beli nak.. Sik la berbeli..

Cuma mlm tadik jak aku jalan d suria sabah.. Tgk kedai bodyshop.. Aku tok nang makey product sidak tok dah lamak.. Benda yg aku carik d Kuching.. Semua mdh sik ada stock lah.. Abis lah.. Aku jumpa d sia.. Lalu berbeli.. Yah... Sebab aku nang bercarik k. Hehehehemmm penekanan ayat ya. Hehehe

Bah.

Aku nak gerak kan kawanku lok. Ajak breakfast. Da.. Kelak sambung.....

1 comment:

A.s.t.i.n.a said...

dolok mek suka makan seafood kat kampung nelayan area luyang ya yang kat tengah2 tasik atas sampan.. kul 7 malam sidak ada mcm show gia.. dolonk murah juak dalam rm17.00+ sorang buffet steamboat.. kinek tok sik tauk.. sekian..