Wednesday, August 24, 2011

:: 24 Ramadhan ::


assalammualaikum

aku dah berapa ari oo sik update blog. hrm.. biyane (sorry)... kan aku dah madah aku demam korea. hrmm,,, ada sik nangga gambar di atas,, ya diambik pagi tadik.. mangsa gugok dari katil. bibir nya berdarah ya... tapi maseh juak mauk nyusu. tedah anak mama... 

maka dah diengkah bantal... tapi mampu juak nya melangkaui bantal ya tek. Aku tek ngidang bapak ku sahur di dibah... terkejut dengar sora nya jak besar...hrmm tedah... terkejut ku nangga ada darah... appu.. asa nak nangis aku nangga.. aku gik over... berlari ku ke dibah ambik ais. polah susu nya... lalu bukak mata member. :D biyane'.... ya kata aku dengan nya... hrmm...

makna nya... mulai malam tok.. suci akan sleep kat dibah.. makna nya.. akan berjalan lah tilam single dari bilit dibah ke bilit kamek duak... sian nya eh... lalu ku ambik gambar nya.. kenak jelingan maut eh... hehehehe
hrmmm .. minggu tok 'dapur' arwah akan siap. Al-Fatihah. abang nya akan uruskan semua. pandey pilu asa hati ku ko.... terus terang, aku sik raya tahun tok... aku cuma di umah mak bpk ku on 1st hari raya jak.. then aku terus kat umah sendiri. umah aku nang CLOSED! biyane... aku nang sik jemput sapa2... sebab aku prefer to be like other days... hari2 biasa.. sebab aku sik mauk sedeh2... 

hrmmm... kitak orang ada sik nangga ceta kasih alia... aharks... aku tauk... dalam tweet ku banyak ceta hal ya.. ada geng masa ya... yann, flo, amni, haniapandi.. adeh... jadi best nangga ceta ya, tapi aku dah missed ceta ya dari hari senen sampey marek.. masa tok aku nak nangga nya dari tonton. yahhhh.... ya ajak komen dapat ku polah. hahahaha...

 kelak aku sambung lagik.. adeh.. kelak.. kan apa.. masa tok opis byk kosong... jadi.. ada lah kelapangan nak menghupdate. 

ok...




3 comments:

Vivi Lim @ Mrs.Nurulazmi said...

haduh..haduh..tedah nya gugok dr katil..kmk sik blt srwk beraya kak..raya di KL jak mek duak laki bini..cuti laki mek sik pjg..mun balit kelak...takut kontroversi berlaku sb sik cukup hari pakei mek duak beraya di duak buah tempat..mun terkejar sana sini, ujong2 kmk gik jadi lunyai kedak sayur terlampau masak kotan kepak gilak..lekak raya, kerja mek byk..yalah alu beraya di benua urg.

KemBhoJha said...

salam...

tedah nya... sik balit raya lah ktk duak. sik apa vivi. yang penting adalah kitak sik raya seorang. kan ada laki kitak.. kan lebih bermakna... :) raya di tempat org memang lah sik best bagi kita nak tapi kadang2 bila berjauhan mcm tok, nya ngajar kita utk lebih menghargai orang2 yang jauh dari kita.. :)

apa lah plan nak dimasak kitak... ktk nang rajin masak bah... :D

Mbok Ema said...

kmk nak wish Selamat Hari Raya jak... hmmpphh.