Monday, August 15, 2011

:: Ramdhan Datang Lagi ::


assalammualaikum

yah... dah 15 hari dah kita tok posa nong eh... aku tok baruk ada sulak nak update blog. mun ndak.. maseh mcm ya juak...
aku tok nang sik ada mood nak uodate blog eh.. serius.. sebab apa eh.. sebab aku asa member2 bloggers semua dapat aku contact thru tweet dah.. baca olahan n apa dipk sidak molah aku asa lupak seketika dengan bloq.
apa2pun.. tetap aku akan update...

bah. dah 15 hari posa tok eh.. aku dah 6 hari dah sik posa...
tahun tok aku sik dapat g teraweh sebab aku kenak jaga anak aku...
ekot asa aku..
aku nak g teraweh..
insyallah next year jika Allah maseh panjangkan usiaku...
aku akan embak anak aku sekali...

bulan posa tok aku nang berbuka di umah mak aku.. aku sik apat nak berbuak di rumah sebab mode CONGEK aku akan automatik onn...
sebab last year, 1st year posa di rumah kedirik.. sengaut aku balit ya..
arwah dah siap masak nasi..
and aku akan masak lauk pauk...
al-Fatihah..

sedeh ehs..
ya la aku malas nak kakar hal posa2 tok...

adeh....
jap! aku lap aik mata lok...

............................................................................

hari tok dah hari senin...
apa kah kaitan nya...
coba carik idea bah... tapi sik ada...

kosong

ya dalam palak aku..

dah lah..

aku nak melayan perasaan lok. kenak lagik dengar lagu bersabarlag sayang dari anuar zain tok.... makin pilu asa ati aku...


7 comments:

RaMa-RaMa Fareeza said...

sabar banyak2 kak..paham mek rasa ktk ya...sebb dekat dengan kmk juak ada urg pun kehilangn insan tersayang n mek turut rasa apa yg nya rasa....doa banyak2 kak aa...

Yann Mazian said...

saba jak k kak...mudhn arwah tenang kat sinun... :)

Mbok Ema said...

apa twitter kitak? kmk mok followwwww

Kembhoja said...

aikh... terharu aikhs

fareeza :: sabar lah tokk... sambil ambik tisu lok..

yan :: al-fatihah untuk nya...

mbok emma :: aikh.. nanyak tweet... nama kamek lah.. hehehe.. kembhojha..

A.s.t.i.n.a said...

Samalah kita nang lain rasa posa tok... Mek dr last year gik.. Tp sabar jak owh.. Kita jd superwomen jak di hati... Arwah ya ada nangga dirik ngan anak2.. Sehari di alam kubur ya seumpama beribu tahun di dunia bah..

Khairul Antasha said...

nasib bait ada si kecik ya..terhibur juak hati nak oooo...

apa pkey sungkei ptg kelak? hehehe

Vivi Lim @ Mrs.Nurulazmi said...

sedih mek baca entri ktk kak..
selamat berpuasa n selamat menyambut hari raya dari mek.