Tuesday, October 18, 2011

:: Kerenah Anak ::


Jam di PC pkol 1.27 p.m.

assalammualaikum

apa polah ktk orang tek? dah ari selasa ooo...
ya baru cepat masa berlalu eh... aku dirik kadang2 mcm asa sik cayak jak dah nak abis dah bulan 10 tok arum bulak.

lamak dah aku sik kakar hal kesah anak dara ku ooo
kinek tok nya makin ceredit ko...
try to susun ayat bit by bit
then...
mun part marah.. her fav. word is... NO

hrmmm.... sikit2 no...
mun nya ngigo tgh malam pun... or merentah kah.. sakit perut kah...
no... no... no... adeh.... 
sapa punya kerja? 
sapa lagik... saya la... :(

antara fav. ayat nya... sik ada.... sitok.... mamam... num... nyiok (nyamuk)... dont ask me from where nya tauk... mun aku dah terpukul2 nak bunuh nyamuk ya.. laju la nya madah.. mie... nyiok? 
 Mr. Nyiok @ nyamuk

my girl tok dah makin tinggi... hrmmm.... asa nak slow down kan besar nya... kiut mcm dolok.. bila nya dah makin tinggi... nya makin slim.. mama nya juak makin sehat.. aduhhhssss
 

makan so far nya okay ko,.. suka makan sayur.. alhamdulillah... buah2 pun ok... gaun yg dipakey nya ya actually masa diberik oleh kawan ku.. nang sampey ke lantey la.. kinek tok dah ingan ya... uwaaaa.. cepatnya anak mama besar eh...

gambar ya diambik last week masa nya bermain di luar rumah. Excited kali jak... aktiviti kamek duak beranak selalunya ujung minggu di umah jak.. malas nak kuar sebab byk lagik kerja berpaedah eh nak dipolah...

bah.. 

aku nak nyambung kerja lok. Petang tok mauk balit awal sebab aku mauk nangga ceta Soffiya.. yah... aku tauk byk orang follow ceta tok.. aku sik la minat sapa2 cuma aku pandey suka nangga azhar sulaiman eh.. teringat zaman school dolok.. cute ada jak nya dolok bah...


maseh lagik cute kan.. 

wiw.....

5 comments:

Amni said...

kamek suka Azhar Sulaiman sebab nya berpelajaran.. dari dolok gik mun kmk minat artist ya nak, mesti artist ya jenis yang educated pun orang.. mun sik? errmm... susah nak minat.. hee

KemBhoJha said...

hahahahaha

adehhh ehhh cik amni oiii...
sebab nya da style nak..
nya ada cara nya tersendiri...
we can see the difference between yang educated dengan sik bah. :) yang experience dengan yang sik ....

sama la org diminat kita tok.
cute kan....

miss Fida said...

aih2..lamak sik tgk suci..lak mek update kat blog pic nya rya k kak..:))

KemBhoJha said...

hahahaha

pic bila?

miss Fida said...

yah..kitak sik tauk ..kmk ada nymimpan gambar suci..ehehe