Monday, October 10, 2011

:: Perasaan ~ senin tok woiiiiii!!! ::

jam di PC saya pkol 1.35 p.m.

assalammualaikum semua

salam sejahtera.. ada sehat kah? lunch? hrmm.... tadik audio nanyak aku.. sik lunch kah kak? erk.. asa tua asa dirik ditunggah kakak oleh org tua tok.. tapi sik apa la.. nya hormat kali nak...  aku dah makan nasi lemak tek... akher juak.. apa embak aku manas pagi tadik...

sik apa la... masuk2 jak opis lalu kenak tanya oleh bos aku.. hrrmm.. aku nak jawap pun aku dah sik terjawap sebab bagi aku.. aku dah berik jawapan yang seeloknya.. tapi membara juak asa d hati... dengan bos aku tok.. mun aku nak manas nak... sik apat selalu juak sebab nya pun kadang2 faham bah keadaan aku... faham kah? aku cuba pk positif jak lah... 

dalam aku manas2 ya, aku bersadu la dengan sorang kawan sama opis aku tok.. sama2 kamek duak senasib kata org... paham perasaan masing2.. tapi pendam sama sendirik.. apa kah makna nya... paham kedirik ajak lah oooo....
tiba2 aku amat hargai ada sorang kawan aku tok tiba2 call aku... 

call cuma madah nya dekat dengan keta aku.. and suruh aku tgk kat dibah dari opis aku.... :D berlari aku ya ke opis ku.. nangga luar penjan... adeh ahhh... cute kali jak dirik nya dengan opis wear tapi embak sling bag. :D dah 32 tahun umur kita tok eh.. polah lagik macam ya... kiut jak asa aku...

toleh nya atas.. aku cuma berik tanya PEACE jak. hahahahahahahahahahahaha

nya la kawan yg lamak aku kenal.. dari zaman sekolah sampey zaman tok. yah... berapa tahun ya ooo.... tq my friend.. sebab dalam sekelip mata.. marah ku hilang... :)


hanya dengan satu panggilan telefon yang aku sik sangka akan dapat disaat aku marah ya tek...

aku tauk nya bait dengan aku... aku bersyukur kepadaNya kerana diberikan sahabat yang baik macam nya.. alhamdulillah....

4 comments:

Yumida said...

rindok ati nemu kwn gia...ada juak kwn jenis dengki ngn kita..xpat lbh drnya mula la x puas ati..nyindir2..sa kacak asa ooo...

pa reti selepa jepon ngn maksud kt atas ya ka? kali org berjiwa seni jk phm nk...

KemBhoJha said...

salam Yumida

yala.. alhamdulillah.. kmk gik ada kawan mcm ya sebab byk glak dah kawan kamek yang kmk baruk sedar true colours sidak ko... sik apa lah... biarkan sidak ya...

hahaha.. selepar jepun ya... kata2 ya yg kamek suka...

Amni said...

=) kmk jarang mok rapat dengan orang... sebab makin kita rapat, makin kita kenal perangei orang ya kan.. and bila dah sayang gilak, urang molah jaik ngan kita, susah lalu nak cayak.. ya lah kamek suka sedang2 jak dalam berkawan.. hoho..

KemBhoJha said...

salam cik amni sayang

sebab ya kita perlu rapat utk kenal lebih sapa kawan kita ya kan.. :)

ada la sedang2 dalam berkawan? hehehehe...

kitak asa kawan kamek ya lelaki or perempuan?