Wednesday, January 25, 2012

:: The Myth - Endless Love ::




assalammualaikum...

selamat tahun baru cina...

aku mulakan dengan lagu tok.. yarabbi..
kenak aku mulakan dengan lagu tok? semua nya gara2 aku nangga ceta The Myth malam ari isnin reya.. baru aku perasan bahawa Jackie Chan ya handsome.. ya ampun...
no wonder arwah nang minat benar dengan Jackie Chan tok..

aku tauk.. lagu tok sedeh... hrmmm

sedeh la hati aku masa tok...

esok 2 Rabiulawal, and esok juak cun setahun arwah meninggalkan kamek duak beranak..
apa perasaan aku masa tok?

aku sedeh, of course... and aku dah boleh terima ketiadaan nya di sisi kmk duak.
aku sentiasa mendoakan roh nya akan tenang disisiNya.
aku mauk nya tauk... aku sehat.. suci sehat... kamek duak strong...
hrmmm...

setahun pergi macam ya ajak.. sik berasa...
kadang2 aku akan nangis sendiri bila aku teringat dengan nya
kadang2 aku akan tersenyum sendiri bila aku teringat masa nya ada
kadang2 aku akan peluk suci seeratnya bila aku rindu dengan nya
kadang2 aku akan buka almari baju nya... nangga baju melayunya....
kadang2 aku akan buka balit album gambar kenangan kamek duak...

& aku akan nangis...

aku nangis kerana aku rindu...
aku nangis kerana aku sedih...
aku nangis kerana aku sepi...
aku nangis kerana aku sayang...

bah... dah la.. aku sik mauk nak ngeluar air mata eh pagi tok..

dengar lah lagu tok...

sedap telinga mendengar...

salam..

khamsamida...

KemBhoJha

Tuesday, January 10, 2012

:: 안녕하세요 Ahn-nyung-ha-se-yo ::

안녕하세요 Ahn-nyung-ha-se-yo

assalammualaikum semua....
kinek tok jam di PC aku pukol 5.40 p.m. ujan lebat... sebelum itu...

Biyane... Ampun.... sorry...

aku selalu bukak blog aku kedirik dan selalu heran.. kenak aku sik update2 blog aku tok oo..
bukan apa... aku ada story nak story-mory tp aku sik ada mood... kemoodan aku ya hilang...
hilang ke mana... aku pun sik tauk..

ya juak leka gago dengan urusan2 di opis.. sik abis2..
ney juak gago dengan urusan di rumah..
ney juak gago dengan urusan adik beradik.. adeh eh.. ada2 jak la urusan.. 

apa ceta aku tek lamak aku menyepi..... last aku ceta hal kawan kan..
kali tok nak ceta hal apa oo...

aku reya ada attend kursus ESQ... yah.. bagi yang tauk ... jangan tanya aku apa pandangan aku tentang kursus ya k.
kursus cun juak ari krimas...
cun juak kazen aku bermalam umah aku..
cun juak ada banyak kerja di opis..
nang dugaan terhebat...

bulan ya tek bulan suci meradang dengan aku.. sik pernah2 aku nangga nya merajuk dengan aku sampey sik mauk sleep dengan aku...
sedeh aikh.. apa tek aku seminggu ya balit akher.. turun awal.. sebelum nya bukak mata.... balit nya dah tutup mata...
piluk asa ati ku...

ya ku madah.. ceta aku tok sik ada ujung pangkal eh...

aku nak balit awal lok. mauk nangga ceta tok... The First Wife Club kat channel 393.
start pkol 7.55 malam... best!

yala aktiviti aku malam2. aku dengan suci dah dekat 2 bulan tido mengarey... makna nya.. tido kat depan TV lah.. tido kat ruang tamu lah... mengarey lah... aku pun sik tauk... 


kelak la aku nyambuang lagik...

nak mulik lok...

bye... khamsamida....