Tuesday, February 14, 2012

:: HaRi GeReK SeDuNiA ::


Assalammualaikum
adeh2... hari apa hari tok tek... hari apa?
of kos...
ari.....
ari SeLaSa lah.....

yah... kenak dengan ari tok? aku pun sik tauk la tiba2 aku dapat sms dari kawan aku, yes.. aku dapat sms madah will u be my valentine? adeh ah... inggar tahap gaban aku...
mesti ktk orang pk dari Jejaka Kachak aku nak? well.... nahhhh.... mun dari nya.. lalu berbunga2 asa ati.. adeh ahhh... sot kali aku tok mun aku mikir mcm ya. 

aku dapat sms dari kawan sama school aku dolok, nya bukan islam... aku pun terkejut nya sms aku madah cam ya... 
nok direply aku ya best!

"tq a sebab sudi mauk aku jadi ko pun valentine partner but no tq.. walau apa pun, aku tetap sayang dengan ko...."

hehehe.... aku nang sayang dengan kawan2 aku kay....

even masa aku dengan arwah dolok pun kamek duak sik sambut... bak kata nya.... 

yah.... best kan apa statement di atas ya.. yala statement arwah...
"kitak mauk kamek sayang kitak sehari ajak or hari-hari....."
apa pk kitak orang jawapan aku... hehehehe
aku mauk setiap saat n masa....
oh
i miss him again
Al-Fatihah

jadi... sekali lagi....


bah...
aku nak kuar lok. sejuk dunia ku ari tok...
lunch aku dengan encik jejaka kachak lagi..
huhuhuhu

bye.

7 comments:

miss Fida said...

hehehe..penuh jak sidak berjual bunga ritok kak owh..dari ari minggu gik dh mula..bena juak..hari2 hari kekasih bah..bukan sehari jak...

al-fatihah buat arwah...

KemBhoJha said...

miss fida in the house eh...

aduh.. windu kamek dengan ktk dek oiii... :D

yala tek, melimpas MJC nang mengarey jak kedey2 or stall2 kecik juak bunga n teddy bear. hehehehe.....

suka nangga juak eh...

KemBhoJha said...

miss fida in the house eh...

aduh.. windu kamek dengan ktk dek oiii... :D

yala tek, melimpas MJC nang mengarey jak kedey2 or stall2 kecik juak bunga n teddy bear. hehehehe.....

suka nangga juak eh...

miss Fida said...

mek rindu ktk juak kak...bila lah kita tok ada jodoh n masa berjumpa owh...mesti suci dah besar..kat area umah mek sikda org berjual..sebab area melayu tapi area pasar byk mek tgk..

mr_abs said...

samala nang sik nyambut valentine :D

mr_abs said...

aok, lupak. lunch dgn jejaka kachak. urg nok sama yaka? hehe.

yerdeh :D

KemBhoJha said...

mr.abs... auk.. lunch dengan jejaka kachak. kenak? sama dengan sapa> org yang sama ney? hehehehehe

yerdehhhhh