Saturday, March 31, 2012

:: PeRaDuaN 11K ::


assalammualaikum


ari tok ari sabtu tapi aku di opis.
jangan tanya sebab kerana anak aku pun aku heret sekali..
kerana sik ada babysitter...


dalam aku molah kerja, sempat la juak aku nangga blog...
eh.. lalu nangga 10563


wah!


cepat nya... aku sik perasan lamak2 tok bah...
jadi...
aku nak madah....
jika 11K ...


ada Jeng Jeng Jeng!


hahahaha.. suka jak bah...


oklah...
suci dah moha nangga aku senyum sorang tok...


bye

Thursday, March 29, 2012

:: HiJRaH ::




assalammualaikum

aku dah hantar dah surat resign aku.
as expected la,
kenak serve full month notice.
alhamdulillah...
aku sabar...
&
boss baru aku pun ok juak...

doakan hari2 akhir aku di sitok berjalan dengan lancar

kelak sambung agik. 

Friday, March 16, 2012

:: PainFuLL ::

Assalammualaikum

masa tok lagu tok nang berkumandangan di PC aku. Dari pagi tadik, aku nang mala ngulang lagu tok.
kenak aku suka lagu tok?

1.  as usual la nak.. lagu korea bah... sik juak bah... aku tok suka dgr lagu macam tok. :) rilek2 jak dengar bah...
2.   actor nya aku suka.. Lee Dong Wook... yah.. sapa2 ekot twitter aku nang tauk la aku nang minat tahap gaban dengan mamat tok...

 3.  Lirik nya yang cantik. Translation nya... carik sendiri yer. :)


bah... dengar lah lagu yang jadi perhatian aku masa tok.

:) salam Jumaat semua....

Khamsamida

Thursday, March 15, 2012

:: DuGaaN ~ Amanah Kah Diri Anda? ::

Assalammualaikum


ok.


macam berat jak title aku ya kan... tapi ya hakikatnya...

bila dah dalam dunia kerja tok.. aku baru perasan bahawa nilai2 murni dalam diri semua orang termasuk aku... kadang2 makin berkurangan.
sedaya upaya aku akan memastikan diri aku adil .... &
amanah

tapi...

aku heran nangga ada sesetangah manusia tok...
sanggup mengenepikan maruah sendiri dan nilai2 murni ya utk kepentingan sidak sendiri...

kadang2 aku kecewa nangga olah manusia2 disekeliling aku.... 

hrmm....

okla.. malas aku nak cakap panjang...

sekian

terima kasih.

p:s : pssssttttttttttttttttttttt.............. aku lunch sama dengan jejaka kachak ari tok.. :D

Wednesday, March 14, 2012

:: New Boss ::



alhamdulilah...

kinek tok aku akan ada boss baru...

ok.. we wait n see jika nya sama juak macam nok lepas sik..

tapi yang aku sik suka, aku yang kenak train nya.. huh!
 
tadik nya datang ambik offer letter...
 
yah! semangat macam apa jak...
 
erk.. 
 
sik apa,,, 
 
apa2pun... aku sik akan jadi mangsa kenak tembak n mala jak aku kenak sedia perisai...
 
so now... hambikkkkkkkk
 
 

Tuesday, March 6, 2012

:: StarLight MoonLight ::


Assalammualaikum

aku ada 20 menet gik nak berblog sebelum aku nyerah dirik aku masuk dalam meeting room.
aku nak share lagu tok dengan ktk orang semua...
aku dengan suci suka lalu dengan lagu tok and tarian nya...
kamek duak beranak nang terkenjit-kenjit <-- ok.. mun aku ngerepak anak aku terkenjit2, tauk ku... ya dari aku. Hehehe

cute aikh....

ya ajak.

bah.. aku nak polah aik nescafe ku kedirik lok.....

sekian.

p.s : aku dengan suci dah sehat. Alhamdulillah...

selamat mendengar n melihat...