Friday, April 6, 2012

:: LePaK @ Mak Pak's CriB ::

assalammualaikum semua...

ari tok ari jemat... awal tek dah aku dengan suci lepak kat rumah mak bapak ku..
lamak asa sik lepak sitok bah..... kedong cuti nak... aku pun dalam mode malas nak berkemas rumah..
jadi aku lepak umah mak bapak ku la..

sekali aku nait atas nangga bapak aku beli PC baru...
yah! wajib ditest eh...

maka nya.. aku terus la update blog ku.. mun ndak... duh nak... muka ku diat nak megang PC or Laptop or BB sekadar utk mengupdate....

bah.. napa dimakan ktk org tek..
mak ku nangga aku tok di rumah lalu excited ngajak makan linut tek.
yah... mak aku tok... membodek la ya...
sekali tek...
"kelak lekak makan kita g Kamdar kay..."
kan.....

since aku sik ada apa2 nak dipolah..
aku aukkan ajak la..

ya allah! kuatkan la iman aku pastok..
supaya aku sik bershopping ekot nya sekali...
harap sik ada kain2 yang aku kenankan...
actually ada segek .. lamak dah aku aim ,,, harap sik ada stok..
yah!

bah2.. aku nak mulih lok..

bye...

No comments: