Friday, May 25, 2012

:: KeSaH aKu ::

Assalammualaikum semua

Hari tok, May 25, 2012 bersamaan dengan 4 Rejab 1433H,

Apa kabar ktk orang semua? Lamak asa aku sik berblog kan. Tq kepada @Cici Nursyaza, kerana malam tadik nya meremindkan diri ini bahawa sudah lamak saya tidak update blog. bukan apa.. bila aku peratikan kawan2 bloggers yang lain, semua dah makin slow....

masing2 ada komitmen masing2 and aku kan dah tukar tempat kerja...

yah! kenak aku dapat onnline ari tok? sebenarnya aku ng onnline ari2 tapi kerana minggu tok boss aku cuti, n most of the things aku byk dah settle kecuali polah reports jak.

Jadi, saya ambik this opportunity utk update blog saya yang dah ada itsy bitsy spider tok. :) kinek tok lagu fav anak dara saya adalah itsy bitsi spider, went out the water spout,,, mun nya dengar lagu ya, laju la tangan nya nak molah spider ...

hrmmm... sik berasa eh masa berlalu dengan cepat.

paling aku sik sangka adalah, aku moved on....

moved on maksud aku.. aku bertukar kerja, yg selama tok aku tot yang aku akan pencen di sia... sesuautu yang aku sik sangka akan aku lakukan la dalam tahun tok...

camney tempat kerja baru?

totally different la dengan kerja lamak. Kali tok aku ada boss yang concern but firm, aku heran nangga kenak banyak orang sik suka dengan boss yang suka negur staff nya direct n know how to deligates works.
for me, she is doing her work,,,,

camney dengan life?

aku macam dolok juak. Hari2 aku adalah... Rumah - Office - Rumah (Isnin - Jumaat) & Rumah - Rumah Mak - Supermarket - Rumah (Sabtu & Ahad).. bagi adik aku... yah,.. bosan nya hidup kau...

aku pasrah.. ney la nak molah ooo... dah nama aku minat diam rumah bah.. mcm2 dpt aku polah..

teringat aku kata mak aku dolok, best diam rumah... byk kerja nunggu,,,

dolok sik la nangga benda2 ya semua.. bila dah diam kedirik.. benar kata mak bah,,, nang banyak kerja nunggu,

camney dengan anak?

bulan 9 tok, nya masuk 3 tahun. sik berasa eh anak dara ku ya dah besar, Mulut pun non stop talking. Makin nangga Barney... sik lepas mata. mun time barney berlagu... berlagu la nya... kamek duak beranak dah ada TV masing2, nya dalam bilit, aku di ruang tamu... Heavon aku nangga ceta korea, nya heaven nangga Cartoon nya...

ya ajak la yg aku nak update.

byk sebenarnya dah diceta cuma masa tok mauk dicarik,

bah....

bye





2 comments:

ღ❤❣::MoMoE_kHuN::❣❤ღ said...

unnie... rindu ktk juak... kmk rindu juak nk berblogging tp apakan daya, mek xda idea jak2... heheheee...

KemBhoJha said...

aikh...

momoe.. ottokey.. kenak jadi macam ya.. kamek tok ada banyak idea tapi sik ada masa nak ke sia..

asal lunch hour jak..kamek blog walking..

nak update ya.. baru nak start dah start kerja.. geney ya.. hehehehe...

bo go ship ya momoe...