Thursday, June 7, 2012

:: BaTuK oH BaTuK ::




Khamis, June 7, 2012

Bah.... dah musim batuk tok kah? Batuk kol kol eh....
aku tok dah demam 2 kali... and now, ngidap penyakit Batuk...
hish! nang seksa bila batuk sik bait2 & berkahak...
adeh eh.. makin agik kerja dalam opis yang besar..
auk... duduk kat tempat duduk dan semua nya cubicle sendiri tapi mun sorang dah terkong kong...
serok-serok... semua dengar bah....
supan mode indah aku eh mun nak batuk...
control supan bah...
tp...
on the moment aku melangkah keluar dari plant.... yaaaaaaaaa aku ngeluar semua nya dalam kereta..
kadang-kadang belum masuk kereta dah aku ngeluar apa nok ditahan aku....

kinek tok, cik suchee pun berjangkit dari aku..
malam tadik nya muntah lendir... alhamdulillah...
senang ati sebab bagus nya muntah dari nya nahan bah...

kesian eh nangga anak demam...

cuti gawai aku dengan cik suchee demam utk kali kedua...
aku pun heran...
demam pertama kali aku berambeh rumah mak ku... yah.. heaven rasa ku..
sik perlu mkir nak bermasak or nak berkemas...
tauk semua dah ready... pasya mak ngalo aku..
madah cam tok gik.. "Kau ada rumah kedirik, pulang gik.. lelah aku mera kitak duak..."!
yah!
auk,,, mak ku nang macam ya... sik apat lamak2 aku nak manja.. kelak dudi-dudi boleh nak kelaie..
mun sekejap-sekejap.. boleh... pelik kan.. tapi itulah realiti nya..

hebat aku tok eh.. dapat update blog aku time tok...
aku stress...
kerja banyak... report banyak...

bah...
aku nak nyambung kerja lok... mun ada masa aku update lagik...
ada orang kah baca blog ku agik?

salam.....

cik KemBhoJha & cik SuCHee