Wednesday, November 28, 2012

:: The GreaT DoctoR @ FaitH ::



assalammualaikum

ok. lamak sik ada kesah and cerita and than pagi2 tok tiba2 cakap pasal ceta korea,...
adeh ah.. apa kabar ktk org tek? aku tok mcm ya juak. Nak madah sehat, terkhol2 batuk... nak madah sik sehat, aku turun kerja...  cik suchee aku sama juak masa tok.. flu n batuk.. semua nya kerana durian n rambutan. yah.. salahkan buah2an... sak salah sendiri yang makan nak...

berbalik pada cerita pasal ceta korea tok. malam tadik last episode nya... yah.. ngerepak aku ya.. sik puas hati dengan endingnya, Napa polah ceta mcm ya.. auk la.. nya duak bertemu balit nak tp sik kan la ceta nya ending sorang senyum sorang... hishhhh....

tok ending nya...

aduh,, nangga senyuman Lee Min Ho ya.... nak manas pun sik jadi, cik suchee yang sentiasa dengan aku nangga ceta tok diam ajak.. apa la anak aku nok umur 3 tahun lebeh ya tauk nak tapi nya terpaksa la dengar mama nya ngerepak.

Ottokey?! dolok aku nang tauk every Monday & Tuesday, aku akan nangga nya pkol 9 sampey 10 malam. Kinek tok? yah... ada lagik kesah aku macam tok kan... apa la nak jadi ooo.... aduh.. dolok sik ku nangga gilak mamat tok tapi cerita tok nang la.. nang la best! atau aku sorang jak yang sook kedirik ooo...

heroin nya... aku mula2 dolok sik perasan sapa tapi masa tgh2 cerita ya aku baruk teringat yang muka nya adalah sama macam pelakon dalam ceta peberet aku. The Myth.. ala ... lakonan sik Jackie Chan ya... aigo...heroin nya yang sama la...


sik ada lagik la aku nangga Lee Min Ho...

bohsan la ari senin n selasa ku kelak.. sbb aku sik akan nangga muka lelaki handsome tok...
bah... aku stop sitok lok. aku tek nak ngerepak ajak.
aku nak prepare barang pakey aku meeting tok..
sik lamak gik ya..

Daaa...