Monday, May 27, 2013

:: PlaN CuTi GaWaI ::


salaam pagi isnin

choaa.... Sejukk....

ya ajak dapat aku padah. Masuk jak opis aku dah mengigil mcm apa jak. Adakah aku akan demam? erk..please... aku mun dpt sik mauk demam di saat mauk cuti panjang, yer.. mcm la aku tok akan berjalan ke seney2 say aku duduk kat rumah jak tp aku dah ada plan and aku akan polah project aku ya masa cuti tok... hrmmm project apa? yah......

Project aku cuti panjang kali tok adalah untuk membuat batas baru. Kinek tok batas yang ada udah ditanam halia, cili, cangkuk manis and buah apatah... ya kerja bapak ku... malas ku nak bising. salah sendiri juak sebab lamak membiarkan batas ya available. so now.. bila mood nak bertanam dah kembali.. mauk sik mauk.. aku kenak la polah batas baru.




kacak ooo batas sayur tok. tapi apakan daya... sik praktical kat rumah aku.


aku akan polah macam batas dibah tok.
so.. kena beli bata warna kelabu ya.. jenis yang besar and also tanah selori. huhuhuuuhu...
aku akan polah 2 egek batas.. and nya besar. semangat masa tok agik ada... layan jak.
kelak dah sik mauk... polah camney pun.. tetap sik mauk.
segek batas ya aku mauk nanam Bunga Matahari.. sebab kinek tok anak bunga matahari ku banyak gilak..
yala effect nya suruh si kecik ya nanam.. ujung2 terbanyak.... dahya sik kan mauk matikan.. tanam jak lah. :)


ya la plan aku cuti panjang tok. Kamek orang akan cuti start 30 may sampey 4 june. eherm.. seminggu tu.
bah. kelak aku nyambung agik la..
mauk polah kerja lok.

anyeong

No comments: