Monday, July 8, 2013

:: SediH ::


Anyeong

lusa dah nak posa. POSA ya eh.
aku tok sure akan emo mun nak dekat posa and makin la emo mun dekat nak raya.
geney la ooo....
mesti aku akan terkenangkan arwah.
this year is the 3rd year raya without him.
sunyi.
this year mcm biasa. raya kat rumah mak n apak jak la.
Only 1st day raya jak kamek duak beranak akan lepak sia.
Then terus kat rumah sendiri,
and this year. aku sik buka rumah agik.
mun nak beraya, semua aku suruh ke rumah mak bapak ku.
seriously.
rumah aku nang sik ada apa yang akan baru.
dah la lekak kenak pecah masuk reya nak.
malas ku nak berbeli barang dolok.
kes merajuk.
tunggu lah mun aku asa nak beli.. aku beli la..
masa tok.. NO WAY.
pakey jak mana yang ada.

aku sedih juak sebab drama dav aku.. We've Got Married Global dah nak habis. Minggu depan last episode. 
aku suka nangga Hongki and Fuji Mina.
Cute ada jak nya dua tok. Mesra nya mcm natural jak. 
adoiyai.
GuiGui and Taeck nampak mcm adik beradik jak.
sedeh eh.
sik tauk la camney aku next week. 
aku nangga the making nya pun dah asa sedih. 
ottokey,,,

bah. nak balit lok.
mak ku call madah rumah jiran aku almost nak kenak pecah masuk pencuri,
hish.
jadi mak ku suruh ngabas jiran aku.
nya tek sempat nerais pencuri ya yang cuba masuk dari belakang. 
nasib bait nya ada di rumah. 
nang la pencuri kinek tok.
sik ada ampun agik dah.
iskh.
dah. bagus aku stop.
sebelum aku mengeluarkan ayat2 yang tidak patut dikeluarkan.
:)





No comments: