Friday, September 6, 2013

:: Hujung Minggu ::


anyeong

apa polah ktk orang ujung minggu tok? Aku dah ada macam-macam jak plan.yahhh.. siap jak mun aku dah ngeluar plan aku... cik chee nang akan ngekot seney pg mama nya la nak. yaku madah ko... alhamdulillah eh anak dara ya dah pandey nak ngator kedirik.. dah dapat diarah.

Mun dsuruh kemas,,, kemas la nya.. tp kemaskan dirik sendiri la.. mcm dah gago carik stokin mun makey kasut, gago carik beg.. gago dengan patong DIBO nya.. adeh ah...
Mun dsuruh switch off tv or econ... yah... laju jak nya menge-off sebab nya mauk jalan nak.....

So, apa plan kamek dua beranak this weekend? aku mauk embak cik chee survey almari baju nya...
and then mauk carik warna putih. So that dapat pakey lamak eh,
and then aku nak carik broadband juak.
ya aku malas nak komen... no comment. asa retis kejap... mauk carik birthday gift cik chee juak. appu.. pening palak aku kejap mikir ya..

then kamek dua mauk pg ke Waterfront. sebab nya.. kan ada food festival, yahhh..... huhuhuhuuhuhu...
lekak ya mauk nangga la apa yang rami bah. ngenang anak juak, ehek. alasan lagi. sak mama nya yang excited,

kamek duak mauk enjoy. :D mauk nangga apa yang best di sia,



then ahad aku mauk gardening, mauk beli baja pakey tomato ku, tomatotilo aku dah berbuah cuma belum masak agik. happy lalu aku nangga nya ehs...


mesti berik baja taik ayam agik eh. reya engkah sikit jak. sak nya sehat. ehehk. minggu tok aku ngator nya,
mesti! yah....

bah. ya ajak la nak dpolah aku. aku mauk berhuha and menyiapkan semua kerja ku lok. so that aku dapat balit on time.

bye.

anyeong...




4 comments:

ztie said...

pakey apa broadband kak ?? ktk pakey hp apa ? duak soalan sik berkaitan hehehe

Cik KemBhoJha said...

aikh... dua2 sik sama eh...
ztie.. kamek dah kenak banyak travelling ujung tahun tok. pening palak eh.. and kamek ada banyak deadline for my report.
mauk sik mauk.. kenak la beli and langgan juak ehs benda alah nama internet line tok... dolok kamek tok ney ada tauk gilak benda tok.. tauk... semua dah ada.. ehek.
kamek pakey hp apa? ney ada berubah ztie... my BB curve yala peneman setia kamek. :)
kitak tek seney? apa polah dah kinek tok? :D

MBOK EMA said...

YUHUUUUUUUUUUUUUUU!!

Cik KemBhoJha said...

yuhhhhoooo.....

yahhhh.... rindu eh dgn ema... :D